Свързани новини

05.11.2021 14:33

Нинова с Армани при бедни шивачки

Видян 8157 пъти | Коментари 20
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Корнелия Нинова се появи с блуза на Armani Exchange, при това с ясно видими букви AX - знака на марката на милиардера - император на италианската мода, в ловешкия завод Крис Фешън. Отделен коментар заслужава носенето на дрехи с лого на гърдите и белег на колко висока култура е това, но демонстрациите на луксозен начин на живот от политик с претенции да бъде социален пред бедните шивачки са напълно неуместни. Браншът е известен с експлоатацията на жени, каквато е и Нинова, срещу несъответно ниско заплащане и при неспазване на всякакви правила и норми. Зад гърба на лидерката си е нейната лява ръка Вяра Емилова - водачка на местната соцлиста, секретарка на олигарха Гущеров, а поради неуспеха си през юли да стане депутат от родната й Силистра, нейните "духовни бащи" и отдавнашни партньори - Маджо и Евгени Узунов, я преместиха номер 1 в Ловеч, за да се докопа до следващото Народно събрание. Вяра Емилова е известна като съсипателка на телевизията на БСП - БСТВ, която не си плаща нито наема, нито дори режийните сметки за ток, вода и т.н., затова пък медията се използва за яростни атаки към президента Радев от служещите там по договор Велизар Енчев - кандидат за депутат, и Стоил Рошкев.


Наталия Каменова



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 015 Тодор Радев 07.11.2021 12:00

    Кой ми с.а в гащите: Нинова облякла Армани, тя си разпространила снимката, журналистите й виновни, че показват прост факт - 1 снимка струва повече от 1000 думи

  • 014 Соня Илиева 07.11.2021 11:56

    Някой съвсем е истерясал от разпадането на 20-годишния модел на ДПС и БСП, установен при Царя и продължил при Борисов. За всички е известно, че СИЕЛА се появи с милионните поръчки при мултака от БСП-Русе в царското правителство, мина под крилото на Даниел Вълчев, когото и издава, а шефът й беше представян от него като кандидат-депутат на ДБГ, а Вълчев е духовен баща и на Герджиков, и на последните образователни министри, та така продължи при ГЕРБ. Всичко това е надлежно описано нееднократно.

  • 013 Тони Кръстев 07.11.2021 11:51

    Аман от неграмотни тролове: на последните избори нямаше грешки на машините. Допълнителните машини са задължителен РЕЗЕРВ на Сиела, което ЦИК с мнозинство на ГЕРб, БСП и ДПС отлично знае, а фирмата бе фаворит за поръчки на ГЕРБ, така че що за глупотевини

  • 012 Anonimen 07.11.2021 10:26

    Случайно съвпадение ли е, че именно партиите, които истерично се съпротивляват срещу контролното броене на разписките (ДБ, ИБНИ), което е единствената реална гаранция срещу манипулация на машинния вот, сега се опитват да отклонят вниманието и да заметат под килима проблема с нелегалните машини, за който ЦИК съобщава на ДАНС на 3 ноември?

  • 011 Бай Онуй 07.11.2021 10:18

    А не видяхте ли , че в чантата и има част от наяден от нея човешки скелет?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

лъв

Професионалните ангажименти днес ще ви донесат удовлетворение и признание


Професионалните ангажименти днес ще ви донесат