Свързани новини

04.11.2021 18:13

ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ

Видян 3324 пъти | Коментари 4
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Корнелия Нинова не само повтори дословно позицията на ГЕРБ за бележките от машинния вот, но и употреби думата на Борисов „пипа” като определение за причината.  Стори го, след като преди това повтори ДПС за „липсата на дърва за огрев”, каквато не съществува, а служебният кабинет просто удари бракониерската сеч, която е под чадъра и носи милиони на някои олигарси. Трите партии до момента не са опровергали думите на Й. Цонев от преди месец, че ще правят заедно правителство след изборите на 14 ноември.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Аршин Малалан 05.11.2021 09:45

    Тоя мокър сън ако се сбъдне и се притвори реално, БСП-то,ДПС-то и ОПГ-то ГЕПИ завинаги ще си ритнат трудовите книжки, като партии!

  • 003 Петя Пенчева 04.11.2021 22:14

    И цитатът на Нинова е от сайта на Мадам В., нейната говорителка, така че работата е ясна. Само дето няма да им се получи на хитреците, както не им се получи и да разделят Радев и Йотова. Аналоговите остават в историята и по-добре

  • 002 Тони Кръстев 04.11.2021 22:12

    Както днес отчете ЦИК, няма нито една грешка на машина на последните избори, но има грешки при онзи нищожен процент гласуване с бюлетини. Така че съмнения в машинния вот и "пипане" на машините имат само Нинова и Борисов - двама души, които не могат да си пуснат компютъра.

  • 001 БСП: Преброяването гарантира честността на машинния вот33 04.11.2021 18:43

    Съдът реши, че контролните разписки все пак ще се броят, но няма да се вписват в протокола. Това е решение в полза на прозрачността и честността на вота. Макар и да не се вписва в протокола, контролното броене ще гарантира, че резултатът от машината отговаря на действителния вот. При евентуално разминаване ще има основание за обжалване на резултата. Ние веднага започваме подготовка нашите членове на СИК и застъпници да участват и стриктно да следят преброяването. Те ще ни изпратят резултатите от контролните разписки и още през нощта на изборите ще знаем обективен ли е машинният вот или не. Ние винаги сме били за машинно гласуване. Преброяването не го отменя, но гарантира неговата прозрачност и честност. Източник: bsp.bg

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

везни