Свързани новини

02.10.2021 07:22

Лозан Панов е готов да се кандидатира за президент, ДБ ще го подкрепи

Видян 4912 пъти | Коментари 15
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов най-вероятно ще бъде издигнат за президент от инициативен комитет в следващите няколко дни и ще бъде подкрепен впоследствие от “Демократична България“, научи Mediapool от няколко свои източника.

Иницитивата за издигане на кандидатурата на съдия Панов идва от “Правосъдие за всеки“. Членове на "Демократична България" няма да влизат в Инициативния комитет, нито там ще има хора от други партии.

Мандатът на Панов като председател на ВКС приключва на 10 февруари. За да участва в изборите, той трябва да подаде оставка пред Висшия съдебен съвет още другата седмица. Рискът е дали ВСС ще приеме оставката навреме, за да може той да се регистрира в ЦИК.

Сроковете за Панов са изключително сгъстени и кандидатурата му лесно може да бъде саботирана. Заседанието на Пленума на ВСС е на 7 октомври. Указът на Радев трябва да бъде издаден незабовно, за да излезе в Държавен вестник, Крайният срок за регистрацията на кандидатите изтича на 12-ти.

Първата среща на комитета за издигането на кандидатурата на председателя на ВКС ще бъде в събота. Регистрацията на Инициативния комитет трябва да се случи до 4 октомври.

През последните седем години Панов бе сред основните критици на статуквото в



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 02.10.2021 13:02

    003, воденият за носа си ти, четеш мисирките какво драскат без доказателства защото са им платили за маскарене не за истина и изразяваш тук манипулираното си мнение, на такива същества им казват "овца" лесно се води и е послушна и зависима от партията на която е "фен"! За беднотията на българинът си виновен ти и всички овце като теб без собствено мнение и с изразена зависимост !

  • 004 Anonimen 02.10.2021 12:57

    002,ами ИТН като според теб не са чалгари-идиоти, значи ти си ИДИОТЪТ ! "Сульо" е много селска дума,каже нещо по различно от нея, че да не ти издава селяндурщината, а по-добре да направиш е да се върнеш в обора и да хвърляш гьобеци на воля сред кравите под чалга звуците на виещия пред микрофона инструктор по чалга Трифонов !

  • 003 достойна алтернатива 02.10.2021 12:13

    За отрицателно време с действията и бездействията си Радев тотално разочарова и обърна представите на много хора. Зависимостите му и раболепието му пред САЩ, масони и задкулисие започнаха да отвращават. Как е възможно съветниците му със съмнителна репутация да го водят за носа и да ръководят вместо него, като оставиха куп корумпирани и престъпни във властта и управлението и набутаха същите от преди? Продажността и предателството посредством тоталното навеждане пред американците няма как да не отвращава и отблъсква. Много жалко, защото наистина хората му повярваха преди време, а той ги предаде и излъга

  • 002 Anonimen 02.10.2021 11:18

    001 Сульо недоклепан,ИТН не е идиотска шайка,за разлика от ДБ,която Е РЕТРОГРАДНА ,ЗАВИСИМА И МУХЛЯСАЛА КРЕАТУРА НА БКП!

  • 001 Anonimen 02.10.2021 11:01

    ДБ лека-полека се превръщат в същата идиотска шайка като ИТН ! Един път ще подкрепим Радев, втори път Панов, някой няма ли да предложи друг прокурор или съдия за кандидат и тези неориентираните от ДБ може да се прехвърлят на него за подкрепа ? Започне ли политик да говори в "бъдеще несигурно време" за нищо не става, показва само целта му - депутат и пари !

Виж всички
напред
03|03
RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

телец