Свързани новини

20.08.2021 11:54

Ще изберат ли Каримански на П.Славова и Д-банк от ИТН за шеф на БНБ?

Видян 9881 пъти | Коментари 11
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Вместо да актуализира бюджета - да осигури по-високи пенсии и пари за четвъртата К19-вълна, парламентът се е хванал първо с избора на нов шеф на БНБ. Вярно, мандатът му изтече преди месец, но на КЕВР, който е значително по-важен за населението със зависимостта си от миналата власт и своите неадекватни решения в полза на конкретни олигарси мина още преди година и 5 месеца. След многото откази на авторитети, във висшите кръгове се говори, че диктуващата правилата на играта там ДПС е склонна да сложи недалечния от нея депутат Л.Каримански за шеф, още повече неговият стаж в бранша, "забравен" в партийната му биография, е като директор в също недалечната от ДПС Д-банк на Фуат Гювен и на също близката до някои фактори в Движението банка на Петя Славова. Помните, че тя се прочу първо с поглъщането на милионни депозити на клиенти, един от които си поиска парите и беше убит, после с невръщането на 140 млн. евро венецуалски пари, после с минаването на средствата на Вълка от София, а накрая и на траншове от друг международен мегаскандал. Веднага след управлението на Каримански, Инвестбанк е единствената, която НЕ минава българските стрестестове, както по-късно не минава и европейските. Интересно е, чме той се съдържа 4 г. като директор в нея по време на страшна "въртележка" на управляващи трезора на банкерката, започнала кариерата си в бизнеса като келнерка и чиято първа фирма носи името Саюри - на прочутата гейша.


Снимка: БТА


Пламен Валентинов



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 011 Доганмански 21.08.2021 21:59

    Предложеният от учиндолският инвалид Каримански е официалният и неприкрит банкер на ДПС, разбирай - на сараите! И каква стана тя бе, Простак Хаджи Тошко? Хайде може вече и мозъчето на ма мумията на дивана да е започнало да се вдървява, ами ти бе, Простак Хаджи Тошко? Нали нещо щеше да "изчегъртваш" гербирастите и резняците на сарайския изрод? Каква стана тя бе, Простак Хаджи Тошко?

  • 010 Anonimen 21.08.2021 18:20

    Сервитьорката - Банкерка!Мутра-Премиер! Това го има само в РБ!

  • 009 Anonimen 21.08.2021 13:20

    Петя - сервитьорката от почивната станция на ЦК на БКП. Изключително Добро за РБ!

  • 008 Anonimen 21.08.2021 11:52

    Питам симпатизантите на ИТН като мен: "какво направи ИТН в НС до днес от това което обещаваше толкова старателно пред екрана на 7/8 ТВ" ? Отговорът е - НИЩО ! Единственото което направиха е да си запазят заплатите, а не да ги намалят както поиска Манолова, през другото време "оглушително" МЪЛЧАТ и регистрират присъствие като ТЕЛЕФОНИСТИ постоянно работещи с телефони за ПРЪСТОВИ ОТПЕЧАТЪЦИ !

  • 007 Anonimen 21.08.2021 11:45

    Муравей Радев залива с бетон морето край Лозенец, а водещата партия в НС - ИТН мълчи като шумкар пред полицай ! България е територия на безнаказаното беззаконие ! Шайките ГЕРБ,ИТН и ДПС продължават управлението на БКП "зад кадър" !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.