Свързани новини

29.07.2021 13:07

Спечелил съм си делата, не съм крадец, в ИТН съзирам дългата ръка на ДПС: Министър А. Василев

Видян 4911 пъти | Коментари 7
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Обвиненията срещу мен от страна на Има такъв народ (ИТН) за нарушаване на авторски права са неистинни и зад тях прозира "дългата ръка" на ДПС", заяви в кратко изявление в кулоарите на НС служебният финансов министър Асен Василев, когото Тошко Йорданов нападна с обвинение за кражба на интелектуална собственост, доказано от лондонски съд.


"Всички дела съм ги спечелил в съда в Ню Йорк още 2013 година, може да отворите и да видите публикации в пресата", лаконичен бе финансист номер едно.


Притеснителното в случая е, подчерта Василев, защо след няколко кръга на разговори чак сега от партията на Трифонов са съзрели проблем в неговата персонална кандидатура.


"Тук се вижда една много дълга ръка на една много координирана атака на ДПС и Тошко Йорданов", заключи той.


Припомняме, днес в парламента Тошко Йорданов обяви, че "Има такъв народ" са изцяло готови със състава на правителството, включително са избрали и кой да е премиерът.


Снимка: Ладислав Цветков



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 29.07.2021 14:20

    А аз подозирам освен дългата ръка на ДПС, но и копиране на маниерите и подходите на ГЕРБ и Тиквата ! До днес всичко което вършат ИТН е 1:1 с гербаджийските тарикатлъци и комунистическите похвати ! Всички в НС отново са маскари и измамници ето ви един пример от вчера. БСП внесе предложение когато се приключи с точка 5, да се гласува приключване на работния ден на НС, демек не им се работи повече от 4 часа, веднага след това предложение ИБГНИ внесе друго, а то е да се приключи работния ден когато се приключи с точка 6, което значи удължаване на работния ден и така първо се подложи на гласуване предложението на ИБГНИ за което не се събра кворум като присъствали се отчете 91 в залата,веднага след това броени секунди се подложи на гласуване предложението на БСП и измамата дойде, имаше кворум като в залата присъствали 125 депутата, как от Космоса ли долетяха за буквално 10 секунди 34 измамника повече за да гласуват да си отиват и да не работят повече за деня ? Драги сънародници ставаме свидетели на поредните депутатски измами, пак сме гласували за измамници които не искат да работят, а само да грабят от България, разиграват в НС едни и същи тарикатлъци на драми и с това се опитават да ни убедят, че работят за народа и България, тези 240 отново ни показаха, че са измамници и лешпери ! България ще продължи да затъва с този прайд от хищници вътре в НС !

  • 001 Anonimen 29.07.2021 13:24

    Да не е ДС?

Виж всички
напред
02|02
RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

дева