Свързани новини

29.07.2021 13:07

Спечелил съм си делата, не съм крадец, в ИТН съзирам дългата ръка на ДПС: Министър А. Василев

Видян 4687 пъти | Коментари 7
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Обвиненията срещу мен от страна на Има такъв народ (ИТН) за нарушаване на авторски права са неистинни и зад тях прозира "дългата ръка" на ДПС", заяви в кратко изявление в кулоарите на НС служебният финансов министър Асен Василев, когото Тошко Йорданов нападна с обвинение за кражба на интелектуална собственост, доказано от лондонски съд.


"Всички дела съм ги спечелил в съда в Ню Йорк още 2013 година, може да отворите и да видите публикации в пресата", лаконичен бе финансист номер едно.


Притеснителното в случая е, подчерта Василев, защо след няколко кръга на разговори чак сега от партията на Трифонов са съзрели проблем в неговата персонална кандидатура.


"Тук се вижда една много дълга ръка на една много координирана атака на ДПС и Тошко Йорданов", заключи той.


Припомняме, днес в парламента Тошко Йорданов обяви, че "Има такъв народ" са изцяло готови със състава на правителството, включително са избрали и кой да е премиерът.


Снимка: Ладислав Цветков



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 007 Anonimen 29.07.2021 21:12

    и бащата е от симеоновската школа https://www.24chasa.bg/Article/1844745

  • 006 Anonimen 29.07.2021 20:45

    Абсолютен мошеник.ПРИДОБИ КОНЦЕСИЯТА ЗА ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ С ФАЛШИВ ДОГОВОР ЗА ПРЕДСТАВИТЕЛ НА "Хайнан груп" за която е правена програмата за продажба на авиобилети,след което изнудваше класирания на втора позиция ,който не се поддаде и така прекратиха концесионната процедура.

  • 005 Anonimen 29.07.2021 19:27

    Не се и съмнявам,че това е "дългата и координирана ръка на ДПС".За съжаление тази "ръка" ни е прът в развитието ни още в Следосвобожденската епоха,та до днес.И Бойко се разправяше в т.нар. "руски шпиони".Та България гъмжи от турски шпиони.И ще се съглася с мнението на един наш предишен министър председател:"..че ДПС е проклятието на България".Но изправи се България и се бори за правото си на достоен живот.

  • 004 Anonimen 29.07.2021 19:21

    За огромно съжаление като финансов министър Асен Василев не направи никаква промяна, а тотална подмяна в митниците. Останаха си същите некомпетентни калинки, израснали кариерно с манипулирани и нагласени конкурси и постигнали заплатите на служители с десетки години работа, с най-високи ДМС-та и максимален % увеличение на заплати, за сметка на смешните 3% на мнозинството. Как ще се оправи тази администрация изобщо не е ясно. Нареждане ли има да не се пипа и чегърта и от кого ще видим

  • 003 Извънсъдебно споразумение не е спечелено дело 29.07.2021 16:16

    „Ето факти, които са публично известни. Само факти. През 2008 г. инвеститор дава 1 млн. и половина долара на фирма, която се занимава с продажба на самолетни билети. Фирмата има четирима съдружници. Изпълнителен директор е сегашният финансов министър Асен Василев. Няколко години подред поради лошо управление и лоши финансови резултати, инвеститорът е принуден да налива милиони. През 2009 инвеститорът, който работи с Европейската банка за възстановяване и развитие, отказва да налива средства и настъпва конфликти. Тогава в нарушение на закона изпълнителният директор Асен Василев дава личен заем на фирмата и няколко месеца изисква обратно заема, като по този начин фалира фирмата. Междувременно Асен Василев е водил преговори с датски инвеститор и когато фалира фирмата, в нарушение на договора той води част от програмистите и основава нова фирма, която също в нарушение на предишния договор, новата фирма започва да развива абсолютно същата дейност като предната фирма и това довежда до съдебни дела в Лондон, Амстердам и САЩ. Съдебна техническа експертиза доказва, че новият продукт на Асен Василев е направен въз основа на код от откраднат компютър лично от г-н Асен Василев. След излизането на тази експертиза, адвокатите на г-н Василев предлагат и постигат извън съдебно споразумение, заплащайки няколко милиона долара, признавайки факта за открадната интелектуална собственост. Според нас човек, откраднал интелектуална собственост, не трябва да бъде български министър. Разбираме смисъла на думата сиптатия, разбираме, че един човек може да е симпатичен, но когато говорим за хора, които носят обществена отговорност, предпочитаме професионалисти, които нямат проблеми със закона.

  • 002 Anonimen 29.07.2021 14:20

    А аз подозирам освен дългата ръка на ДПС, но и копиране на маниерите и подходите на ГЕРБ и Тиквата ! До днес всичко което вършат ИТН е 1:1 с гербаджийските тарикатлъци и комунистическите похвати ! Всички в НС отново са маскари и измамници ето ви един пример от вчера. БСП внесе предложение когато се приключи с точка 5, да се гласува приключване на работния ден на НС, демек не им се работи повече от 4 часа, веднага след това предложение ИБГНИ внесе друго, а то е да се приключи работния ден когато се приключи с точка 6, което значи удължаване на работния ден и така първо се подложи на гласуване предложението на ИБГНИ за което не се събра кворум като присъствали се отчете 91 в залата,веднага след това броени секунди се подложи на гласуване предложението на БСП и измамата дойде, имаше кворум като в залата присъствали 125 депутата, как от Космоса ли долетяха за буквално 10 секунди 34 измамника повече за да гласуват да си отиват и да не работят повече за деня ? Драги сънародници ставаме свидетели на поредните депутатски измами, пак сме гласували за измамници които не искат да работят, а само да грабят от България, разиграват в НС едни и същи тарикатлъци на драми и с това се опитават да ни убедят, че работят за народа и България, тези 240 отново ни показаха, че са измамници и лешпери ! България ще продължи да затъва с този прайд от хищници вътре в НС !

  • 001 Anonimen 29.07.2021 13:24

    Да не е ДС?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

телец