Свързани новини

29.07.2021 10:07

ДБ наруши джентълменското си споразумение: ИТН

Видян 2205 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Демократична България (ДБ) наруши джентълменското си споразумение", заяви по време на брифинг зам.-шефът на Има такъв народ (ИТН) Тошко Йорданов. "Никой не постави условие пред нас за имената на министрите", обяви той.


„За нас това не е затворена врата. Ние просто казваме фактите такива, каквито са. Не сме казали на ДБ, че не се надяваме на тяхната подкрепа при представяне на кабинет. Просто се надявам това да бъде приятелски знак към тях, да се върнат на нормалните позиции, които заявиха първоначално, че нямат желание за постове и че не е необходимо да предлагат хора в един бъдещ кабинет, особено хора, които са осъдени за кражба на интелектуална собственост. Този въпрос трябва да го зададете към тях, тъй като вчера се започна с политически декларации от тяхна посока. Ние просто водихме разговори и най-забавното е, че на тези разговори, нямаше никакъв въпрос от тяхна страна какъв ще е съставът на кабинета. Единственият въпрос, който беше, е дали ще има някой, който е бил служител на ДС в миналото. Истината е, че нашите експерти с техните експерти не просто сме всички заедно за дълбока съдебна реформа, а самите стъпки, през които трябва да се мине, са синхронизирани“, заяви още депутатът.


Йорданов добави, че се е случило нещо в ДБ в последните два дни, но лично той не знае какво.


„Не е нужно да подписваме споразумение, защото всичко е заявено вече публично пред медиите“, допълни той.


Брифингът на групата дойде минути след като Йорданов скочи на ДБ, Христо Иванов, Мая Манолова и Асен Василев от парламентарната трибуна.


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Никол 05.08.2021 16:50

    Много е наивно да се вярва на ДБ, че ще спазят каквото и да е споразумение

  • 002 Anonimen 29.07.2021 11:58

    ДБ и джентълменско в едно изречение -- йок!

  • 001 Anonimen 29.07.2021 11:22

    Никой нищо не е нарушил, Вие г-да от ИТН, държите своите избиратели в напрежение, защото всеки един от нас очаква поредният Ви ГАФ с правителство ! Вие не сте политици г-да шоумени, Вие сте поредните ИЗХВЪРГАЧИ в политиката, Вие сте същите като шайката ГЕРБ, чакате Вашият вожд да Ви разреши говорене, или да Ви нареди кабинет вероятно този път за друга Галактика, Вие сте същите мазни Гани каквито са герберастите, Вие сте поредната шайка измамници за които гласувахме и това беше нашата поредна грешка ! Защо Ви трябва Вашата отговорност, да носите за кабинет, НС е "къщата" в която всички Вие там трябва да работите в екип за благото на народа и България, никой няма да Ви иска отговорността, на мъже ли се правите, след като сте мишки както герберастите ония под шапката на Тиквата, Вие под калпака на Слави, изобщо имате ли мнение, вече се разбра, че нямате свобода на изказа за което само говорите, Вие не сте политици г-да сценаристи и музиканти, Вие още не сте разбрали, че не сте във вечерното шоу, а на "сцената" на политиката, Вие сте поредните измамници-политици ! Повече няма да гласувам за тази държава никога !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

риби