Свързани новини

09.07.2021 12:18

Караянчева заплашвала шефа на полицията в Кърджали заради проверки за купуване на гласове: Рашков

Видян 6032 пъти | Коментари 7
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият председател на НС Цвета Караянчева, известна с призива си към протестиращите "ходи пеша, бе", се е обаждала на регионалния директор на МВР в Кърджали и го е заплашвала, обяви на брифинг вътрешният министър Бойко Рашков.


Той обясни, че полицията е провеждала операция в района на Кърджали за купуване на гласове. Проверките били на базата на данни, че служители в Държавното горско стопанство дават или не дават дърва за огрев на хората в този регион, според това дали те ще гласува за ГЕРБ, или няма.


„По телефона на регионалния директор на МВР в Кърджали се обажда бившият председател на НС Цвета Караянчева със заплаха срещу него, че няма да остане на поста си. И защо предприема действия срещу тези държавни служители, тъй като те са активисти на ГЕРБ. Обадила се е след 22:00 часа”, заяви Рашков, предаде Нова тв.
Има ясни резултати от работата на МВР. По една или друга причина предходното ръководство на МВР не е полагало такива усилия, свързани с изборните правила на гражданите. Вероятно една от причините е, че последните двама министри – Терзийски и Маринов, в момента са кандидати за народни представители от листите на ГЕРБ. До 4 април има само няколко дела, образувани срещу други партии. А сега има шесткратно увеличение на образуваните досъдебни производства”, заяви още Рашков на брифинга. Той уточни, че има телефонния номер, от който е направено обаждането. Стана ясно, че става дума за акция в Момчилград, където шефът на ДГС е бил задържан.


По-късно Караянчева призова във ФБ регионалният директор на МВР в Кърджали да излезе публично и да заяви "дали, как и с какво съм го заплашвала, в противен случай ще приема казаното от вътрешния министър Рашков за показна наказателна акция срещу мен, която цели да ме дискредитира персонално в навечерието на изборите и да предизвика ескалация на напрежението в региона".


„Образуването на досъдебни производства е работа и на българската прокуратура.Нямаме обяснение, защо тя не е го е правила. До 4 април има около 1000 сигнала, които съдържат данни


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 007 Anonimen 10.07.2021 16:35

    Предлагам да се открие музей на простите управляващи в България за да се увековечи простотията им ! Водеща фигура със снимка на входа да бъде ПКП-то / за незнаещите какво е ПКП - Проста Кърджалийска Путка - Цвета Караянчева / на втора позиция Пожарникарят Тиква, на трета габровският комуняга Т.Дончев - Кривоустов и т.н.!

  • 006 иВан Гог-ов 10.07.2021 11:45

    С какво го заплашва, да оди пеша ли?

  • 005 простотията е безгранична 10.07.2021 10:16

    Тази изключителна карикатура непрекъснато доказва, че определението за нея ПКП от началника и е твърде меко. И точно тази ПКП ръководеше НС с невероятно огромна за нейните никакви възможности заплата и масрафи и ще се ползва и за в бъдеще за сметка на крадения от нейната хунта българин 12 години

  • 004 Anonimen 10.07.2021 09:44

    Този прост сюнгер не е толкова известен с изразът си "ходи пеша бе" а с определението на истината изказано от нейният главатар "ПРОСТА КЪРДЖАЛИЙСКА ПУТКА"!

  • 003 Спиридон Девойкин 09.07.2021 21:44

    Мисля, че МВР малко прекалява. Не е удобно да се тормозят верните труженици, кротко и мирно да си пазаруват гласове, на до вчера управляващите ОПГ и да им се пречкат и да ги спъват в благородната им дейност, която е само за благото на ПКП и нейната прекрасна ОПГ! Някакси е срамота.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

лъв