Свързани новини

09.07.2021 14:16

Няма верига за истината, а истината е на наша страна: Караянчева (Видео)

Видян 2693 пъти | Коментари 5
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Призовавам регионалният директор на МВР в Кърджали да излезе публично и да заяви дали, как и с какво съм го заплашвала, в противен случай ще приема казаното от вътрешния министър Рашков за показна наказателна акция срещу мен, която цели да ме дискредитира персонално в навечерието на изборите и да предизвика ескалация на напрежението в региона, заяви в обръщение бившата шефка на НС Цвета Караянчева във Фейсбук. Така тя отговори на обвиненията на вътрешния министър, че е заплашвала по телефона шефа на полицията в Кърджали заради акция срещу купуването на гласове.


По думите й сме свидетели сме на чудовищни манипулации от страна на служебното правителство на Радев, на брутална Гьобелсова пропаганда и внушаване на страх у хората в цялата страна и в частност в Кърджалийско прикрити зад фасадата на борбата с купения вот.


"Подобна груба полицейщина, обиски, арести по донос, разчистване на сметки и подгряване на сценарий гласове срещу дърва България не помни от мракобесните тоталитарни времена. На всички, които репресивната машина на Рашков продължава да мачка и преследва ще кажа не се страхувайте, няма верига за истината, а истината е на наша страна", завърши Каранячева.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 09.07.2021 17:00

    На един клип за Мутрагена се вижда как се извинява на ПКП-то като я гали по главата и я целува по темето, това е типично за отношение на човек към куче, точно така се гали по главата и ако желае стопанинът му го целува по главата където го е галил ! Така, че Тиквата ясно показва, че смята подчинените си за кучета които са дресирани на покорство и привързаност към стопанинът си който ги храни и възпитава !

  • 004 тотално падение 09.07.2021 16:13

    За да сложи Мутрата по негово определение тази ПКП за Председател на НС и №1 в държавата, бедна ни е фантазията какви боклуциа си е редил под нея и мафиотската си мрежа в цялата страна. Тази кукувица искаше да се хвърля от висока скала, психическото и състояние говори, че май го е сторила инкогнито...

  • 003 Anonimen 09.07.2021 15:07

    Като каква Караянчева иска обяснение от р.д.МВР -Кърджали. Искам да знам, звъняля ли е и за какво Караянчева на р.д.МВР -Кърджали? Защо тя си мисли, че е някакъв незаобиколим фактор в държавата и всички и са длъжници. Мъдрите ни предци за такива са казали: Дай на ГЛУПАКА власт и му гледай сеира.

  • 002 Anonimen 09.07.2021 14:55

    Показната акция срещу теб тъпачке я проведе твоят главатар като те нарече ПРОСТА КЪРДЖАЛИЙСКА ПУТКА пред камери за пред народа, но ти на тази истина не се обиди защото си без достойнство и морал, дори и за пред наследниците си, ако имаше поне малко останал морал, за пред хората би го дала на съд за ОБИДА НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА НС, а той е над главатарят ти...ТИ СИ ЕДНО НИЩОЖЕСТВО КОЕТО Е СПОСОБНО ДА ЗАПЛАШВА И ОБИЖДА, ПРОСТО ЗАЩОТО СИ ЕДНО НИЩО ! Бих се срамувал много, ако в родът ми има такова същество без грам мозък поне за равновесие !

  • 001 Anonimen 09.07.2021 14:50

    Нормално, какво може да искате от една обикновена ПКП, по думите на "поета" от Банкя. И тя е от елита на герберасткото стадо, простаци като овчаря си. И затова се разбират!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

дева