Свързани новини

10.06.2021 17:14

Кошлуков да се махне от БНТ: Слави

Видян 5014 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 „Изумява ме фактът, че медиите продължават да се държат неадекватно на фона на новата реалност и умишлено пренасочват общественото внимание”, заяви лидерът на Има такъв народ (ИТН) Слави Трифонов във Фейсбук. Той дава примери с изнесените миналата седмица от служебния министър на здравеопазването Стойчо Кацаров шокиращи разкрития за болница Лозенец и данните от министъра на културата Велислав Минеков за "колосални злоупотреби с публичните средства, за милиони левове, които някак си са изчезнали".
Вместо това, медиите се занимават с пенсионирането на проф. Тодор Кантарджиев и "изкуствения скандал" с шефа на БНТ Емил Кошлуков, който по думите на Трифонов, трябва да напусне поста си.
"Министър Минеков направи и други разкрития - за дълга от 86.5 млн.лв. на НДК, за легитимирането на колекцията на Васил Божков от предишната власт, за ролята на Вежди Рашидов, за някои дарове към Петьо Блъсков… И какво правят медиите? Правят журналистически разследвания по разкритията? Търсят истината? Нищо подобно. Фокусът пак е на друго място”, посочи лидерът на ИТН.
„И той е в умишлено създадения скандал по оста Кошлуков-Минеков. Скандал, раздут от самия генерален директор на БНТ. Кошлуков, вместо да изпраща писма на международни институции и на послушния СЕМ, за да се прави на репресиран, да отговори защо обществената телевизия прекъсна програмата си, за да предава брифинг на партия ГЕРБ. И най-вече - като генерален директор да направи така, че националната телевизия да заработи в полза на обществения интерес - да търси истината за това, което се е случвало и се случва в държавата и да информира адекватно българските граждани. И понеже знам, че няма да го направи, той просто трябва да се махне от БНТ", заявява Трифонов.
Напомняме, че и самият Минеков също поиска оставката на Кошлуков, с когото е


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 боклуци 10.06.2021 10:29

    Слугинажната подлога Кошлуков изобщо не трябваше да става шеф на БНТ, но с помощта на другата обслужваща калинка пъшкащата Бетина влезе през задния вход и по втория начин като шеф. Поредната шуробаджанащина на престъпната тогавашна власт с доказано нефелни и корупирани калинки. И двамата е задължително да се изритат от държавната хранилка

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

телец

Днес може да се сблъскате с предизвикателства

Днес може да се сблъскате с предизвикателства, които