Свързани новини

08.06.2021 14:41

Кошлуков е едно от свързаните лица по закона Магнитски: Минеков

Видян 3889 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Шефът на Българската национална телевизия (БНТ) Емил Кошлуков е едно от свързаните лица по закона Магнитски"”, обяви на пресконференция министърът на културата проф. Велислав Минеков. „Връзката е по линия на участието му в управата на ТВ 7 и Ноу фрейм медия България. Ще предам тези документи на ДАНС”, отчете той.


От своя страна Кошлуков вече заплаши Минеков със съд, като отговор на "разпространените неверни твърдения".


Проверка във фирмените регистри показва, че настоящият шеф на БНТ фигурира в ръководството на ТВ 7 през 2015 г., в управата на Ноу фрейм медия България е бил през 2013 г.. Не е ясно до какво би довело попадането на Кошлуков в официален списък на асоциираните лица. Това със сигурност ще засегне работата на телевизията по линия на банкови разплащания и изпълнения на проекти. При двете фирми могат да се проследят връзки към бившия депутат Делян Пеевски. По повод твърдения от страна на БНТ за оказван безпрецедентен натиск върху телевизията Минеков бе категоричен, че не притиска никого и само иска информация от СЕМ за поведение на обществената телевизия в разрез с правилата (прекъсване на програмата за излъване на пресконференция на ГЕРБ).


"Не обвинявам журналисти, поискал съм обяснение от генералния директор за този тежък инцидент", допълни министърът.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 корумпирано хюмне 08.06.2021 13:39

    Куши е вреден и токсичен за всяка държавна институция или орган. Когато и да го махнат все ще е късно и щетите от неговото вихрене ще са непоправими. Слугинажът и корупцията трябва да се наказват по най-строгия начин

  • 001 Anonimen 08.06.2021 12:09

    Кошлуков е най-голямото лайно което "произведе" СДС ! А как в началото на 90-те когато прохождаше демокрацията, това мазно нещо "крещеше" по микрофоните на площадите как се отървахме от комунизмът и никога повече няма да го "видим", уви това измамно лайно си е проправяло пътя към "висините" с измами типични за комунисти и днес вече управлява БНТ благодарение на комунисти като него / ГЕРБ /измамили огромната част просто население което все още вярва само на обещания и лъжи ! Жалка "картинка" която вече никъде по света не може да се види !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.