Свързани новини

26.05.2021 17:25

Защо дъщерята на шефа на ДАНС е надзорник в БНБ, назначена преди да е завършила образование с квалификация: шафнерка на автобус?

Видян 89580 пъти | Коментари 17
Гласували 40 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Дъщерята на бившия от часове шеф на ДАНС Димитър Георгиев работи в най-важното управление на БНБ Банков надзор. Същото, което в момента бави смяната на борда на държавната Българска банка за развитие. Същото, което е изпуснало скандалните кредити, огласени от новия министър на икономиката.
Това ни учудва по-малко, когато разбираме, че в него от януари работи дъщерята на прекаралия 6 години като шеф на Държавната агенция Национална сигурност, преди това заместник-министър на вътрешните работи при Цветан Цветанов, а между тях – бордовик на столичния Метрополитен ЕАД Димитър Георгиев.
Още по-странно е, че Александрина е назначена в банката като експерт през 2016 г., както сама е написала с гордост на своята стена във Фейсбук. Тя започва образованието си в единствения упоменат от нея университет Нотингам Трент през септември 2015 г. А го завършва, след като вече е назначена и то в отдел Човешки ресурси на БНБ – през юли 2017 г.
С каква квалификация незавършилата студентка попада в националната ни банка, която още пази титлата Народна? Александрина сама е записала предишния си опит – шафнерка, или ако повече ви харесва – стюардеса, на борда на автобусите за турове Хемптън Джитни.
Освен влияние върху най-богатите българи и чуждите финансови институции, позицията в БНБ носи и други приятни плюсове – огромна заплата над 4000 лв. (кметът на София получава 2900 лв. или 34 800 лв. годишно), като тя се получава не 12, като на кмета, не 13, а 20 (ДВАДЕСЕТ) пъти годишно.
Колко точно пари взема Александрина, по каква причина е назначена без изискваното по закон образование, каква нейна квалификация е насочила именно към нея вниманието и за какви заслуги е


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 007 Anonimen 27.05.2021 07:32

    ПОТРЕС КАКЪВ НАРОД СМЕ САМО СЕДИМ И ЦЪКАМЕ И ГЛЕДАМЕ СЕИР НЕЗАБАВНО УВОЛНЕНИЕ НА ТОЗИ КЪРЛЕЖ

  • 006 ПЕНСИОНЕР 27.05.2021 07:01

    Калинката е прекрасно животинче.Това са пучи въшки като тиквени семки.Само като им видиш тъпите визиосурати,може да ги определиш като гъзоблизци и продажници.

  • 005 Anonimen 26.05.2021 21:15

    О то да само тези двете ми е нормално все пак имат кръвна връзка с с хора от най високо ниво Ми я елате и се вникнета в РДГП Бургас на колко полицаи са назначени държавни служители по ЗДС МВР Цели семейства бащата майката и децата благодарение на близостта им РЪКОВОДСТВОТО

  • 004 Anonimen 26.05.2021 20:57

    Еот къ де ОДП и РДГП се напълниха с клинки съблюдавайки как децата и на цели семейства са на тлъсти длъжности как от ДАНС ПОЛЗВАТ СЛУЖЕБНОТО СИ ПОЛОЖЕНИЕ

  • 003 Тодоров 26.05.2021 20:40

    Това не е калинка , това си е направо КЪрЛЕЖ.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

стрелец