Свързани новини

25.02.2021 17:02

1,44 млн.лв. еврофондове и отделно договори с ВиК в опозиция за новата полит.звезда на властта, съдружничката й е партньорка на Гинка от ЧЕЗ (ДОКУМЕНТИ)

Видян 11295 пъти | Коментари 2
Гласували 3 рейтинг: 3.6667
много слаба слаба добра много добра страхотна

По почина на властелина на екостикерите – депутата от БСП Петър Кънев, който обяснява пред свои и пред чужди, че е в политиката, за да пази бизнеса си, върви и новата политическа звезда от Видин Росица Кирова, която от координатор на Слави влезе в джипката на премиера и се очаква да поведе партията на властта в региона. Както печатницата на Кънев бе съфинансирана по европроект за над 2 млн. лв. на подконтролното му Министерство на икономиката, за да купи машината, с която ще ни печата 6 млн. незаконни екостикера по 20 лв. парчето за 3,7 млн. превозни средства в България и така всяка година, дамата, която от години се води лидер на опозицията в северния областен център  е усвоила чрез фирмата си европроект от същата програма на Министерството на икономиката и още един на обща стойност 1 416 809 лв., сочи регистърът. Това е нейната фирма Дунавски дренажен флот.
Също като лидер на видинската опозиция, та и общински съветник, за да бъде конфликтът на интереси пълен, фирмата, представлявана, управлявана и притежавана от Росица Любенова Кирова сключва договор с ВиК – дружеството на областния център. Това е вероятно единственият договор в света, чиято стойност не е уточнена дори в специалната рубриката „Цени” в контракта. Което го прави и достоен за щателно разследване от многото органи, свързани с предотвратяването и разкриването на корупцията.


 ВИЖ ДОКУМЕНТИ ТУК!


Дамата, която явно умело използва политиката, за да върви бизнесът й – и той направо тича, е


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 27.02.2021 12:32

    Защо само в Бългаpия се лансиpат, влизат и пpодължават пpестъпленията си доказани пpестъпници? До кога ще ни упpавляват ненаказани и безскpупулни пpестъпници и ще отклоняват десетки милиаpди обществени сpедства в собствени сметки и фиpми? Ето за това непpекъснато се увеличават милионеpите и милиаpдеpи у нас пpи затвоpени и фалиpани бизнеси и тотална мизеpия на мнозинството от населението

  • 001 Егати паУрЪ! 26.02.2021 09:42

    И тЪз е мангуста.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

рак

Очаква ви продуктивен ден

Очаква ви продуктивен ден, ако успеете да организирате