Свързани новини

15.01.2021 09:55

Който иска да гласува от чужбина, да си хване самолета: Симеонов

Видян 2593 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Той отново посочи живеещите в Турция хора с българско гражданство като главна опасност и изтъкна, че ако на миналите избори той и хората му не били препречили границата щяло да има в парламента две турски партии, "колкото да иронизирате и да се подигравате хейтърите". "Ние нямаме интерес съседната държава с определено неособено демократичен режим, да не кажа тоталитарен, да се намесва. Оттам идва най-голямата заплаха. Оня, в Англия, ще отиде да гласува, ако му е кеф или пък, ако поиска да направи раздумка на опашката пред посолството със своите сънародници и това ще го направи, ако не вали", довърши тезата си той.


Симеонов заяви, че другият капан е видеонаблюдението на изборните секции."Доста плоски капани залагат извънпарламентарните партии и президентът. И в този капан няма да се съгласим да попаднем ние, управлението на държавата, и в частност нашата политическа сила", каза той.


"Капанът какъв е? Трябва да се монтират камери, на такова място, че в техния обхват да бъдат само масите, на които се преброяват бюлетините. Първо - това е техническа дейност, която трябва да се извърши от някаква фирма, а няма време за обществена поръчка. Едно обжалване и всичко отива по дяволите. Освен това - камерата трябва да се закрепи на тавана с шпилки, с два кабела - показа технически познания Симеонов. - Освен това, когато се сложат камери, ще изскочи някой уличен лумпен, ще започне да обикаля (ТВ) студията и да казва: "Камерите бяха включени в началото на изборния ден и брояха кой отива да гласува и кой не". Как ще се противопоставиш на едни такива клевети, лъжи, измислици и конспирации? Тея камери как ще докажеш, че не са били  включени по-рано и всякакви други такива идиотщини?"



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 свободно падане 15.01.2021 10:09

    Какво прави този зъл, алчен и отмъстителен кабеларкаджия в НС, еле пък и зам.председател?! Не е сигурно дали и обявените 7% доверие в НС не е доволно увеличена!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец