Свързани новини

15.01.2021 09:40

04.04 е перфектно число: Нумерологията

Видян 18420 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Нумерологията е науката за числата и връзката им с живота ни, а най-късметлийският номер е 8 - точно като на датата 4 април (4+4=8), която президентът Радев определи за провеждане на редовните парламентарни избори у нас - първите, но вероятно не и единствените в България за 2021 г. За девиз на числото 8, под чиято корона се раждат най-големите късметлии и най-преуспяващите личности се смята фразата: "Почукай и ще ти се отвори". Ако човекът е комплексиран или е слаб характер обаче 8-ицата се обръща с тъмната си страна - нейният символ е Лабиринт. В този смисъл, наистина нищо чудно тези избори да се окажат първи изпит за политиците и избирателите, след което да се наложи поправителен през лятото или заедно с президентския вот наесен. Между другото, Осмицата се смята за най-доходоносна от другите числа, особено като лична година.


Интересно е, че и тримата основни лидери, чиито партии са класирани като водещи от социолозите, имат добри персонални числа. Бойко Борисов и Слави Трифонов, като родени под знака на 1, са в година 6 и месец 1, а денят им е 5. Единицата носи девиза: "Тежка е царската корона", а Петицата - "Борба за лична кауза".


Числата в рождената дата на Слави принципно са по-добри, отколкото на Борисов. Дългия има 2 Единици - водач, та водач, плюс късметлийската Осмица и Път в живота 5 като истински бизнесмен.


При премиера Единицата е комбинирана с артистична Тройка, но и с непостоянната хазартна Шестица, а пътят в живота е под знака на седмицата - нищо не е такова, каквото изглежда.


В най-добрия си месец за годината е Корнелия Нинова. Нейната лична година е 4, което е най-трудното число, но месецът е 8 с ден 3. Фразата на Осмицата е: "Почукай и ще ти се отвори", а на Тройката е "Макенен на сцена/В светлините на прожекторите". Но, както по-горе казахме, ако целият 9-годишен цикъл или човекът е колеблив, Осмицата може да значи и Лабиринт.


Добре са нещата и за Големия четвърти Ахмед Доган, който е роден под знака на Петицата. Той има година Единица, месецът и денят за него са 5 - подходящо време за бизнес и за събиране на багаж - тълкува се обикновено като път или преместване. Това си е и неговото число.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

водолей