Свързани новини

09.10.2020 10:12

ДПС смени мнението си за предложения от ГЕРБ председател на ЦИК: Карадайъ

Видян 2604 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Казах, че ще гласуваме за предложения от ГЕРБ председател на ЦИК, но отговорите му преди малко и отношението му, промениха нашето мнение. Това каза председателят на ДПС Мустафа Карадайъ в процедура по начина на водене по време на дебата по кандидатурата за председател на ЦИК, предаде Фокус.
„На база отговорите, от г-н Андреев, преди малко, начинът и отношението, което той представи пред нас като отношение към целия изборен процес, вече г-н председател, промениха нашето мнение“, изтъкна още Карадайъ.

„Няма как, колеги, по този начин и с такова отношение да се произведат честни, демократични и нормални избори в страната", каза председателят на ДПС. По думите му Александър Андреев сам себе си постави точно в тази услуга като инструмент на този процес.

"Машинното гласуване не е лекарството на всички недъзи в изборния процес", заяви преди това кандидатът за председател на ЦИК Александър Андреев по време на изслушването си в Комисията по правни въпроси.

 Според него недъзите на изборния процес трябва да бъдат обект на широко обществено обсъждане. „Ето защо мисля, че този дебат, той ще върви в обществото още дълго време. Може би така е правилното“, каза още Андреев. Според него машинния вот ще е предизвикателство пред изборната администрация, да може да се изпълни законът, какъвто е приет от народните представители.


 Считам машинното гласуване за предизвикателство пред ЦИК, а не само към нейния председател, заяви още Андреев.. Александър Андреев отговори на въпрос на депутата от ДПС Хамид Хамид за машинното гласуване, както и дали ЦИК разполага с ресурс да съхранява машините. „Когато говорим за държавна политика имам предвид всички държавни органи, а именно като се


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 09.10.2020 11:38

    Пак ще си направят каквото са намислили - цик, мик, с ДПС или без, с Цветанов или без него, те си знаят как стават стъкмистиките - правиха ги и ги усъвършенстваха повече от 10 години! :(

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв