Свързани новини

30.09.2020 11:38

Братът на Ружа взе адвоката на Ел Чапо и я накисна за ЦЕЛИ КЪЩИ С КЕШ в няколко държави

Видян 12437 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

          Продължаваме сагата за открадналата 5 млрд. Ружа Игнатова от авторитетния немски Зюддойче цайтунг. Във вчерашния брой разбрахте как кариерата й тръгва във финансов фонд на Цветелина Бориславова, където е директор, минава през измама с продажба на завод в Германия, стига до препиране на реални милиарди от фиктивна криптовалута, препрани в цял свят, включително с инвестиции в знакови здания в София, при нулева активност на бг службите, въпреки че е преследвана от ФБР и немските правоохранители.



Сагата стигна до спокойното и демонстративно напускане на България от Ружа с редовен лоукост полет от София и натоварването на брат й с ръководството на измамната й империя за 5 000 000 000 евро. След 2 години той е заловен от ФБР и започва да разплита мрежата й пред американските власти:



„Константин Игнатов има същия адвокат като световноизвестния наркобарон Хоакин "Ел Чапо" Гусман и като Джон Готи, кръстник на американската Коза Ностра. Сега Джефри Лихтман защитава "Консти Кекс" от Шрамберг. На 5 ноември 2019 г. той се явява като свидетел в съда, за да даде показания под клетва срещу адвоката, който пере парите на Onecoin. Сестра му Ружа е знаела, че властите - вероятно и други хора - са по петите ѝ, казва той.



Тя получава информацията за разследването на ФБР от бивш високопоставен служител от люксембургските тайни служби, за когото се твърди, че е осъществявал вид частна тайна служба.



Игнатова е омъжена за адвокат от Франкфурт, с когото имат дъщеря, чието кръщене празнуват на екстравагантното парти на басейна в Созопол. Има обаче и паралелна връзка с друг мъж - предприемач, който сега също е съден в САЩ за пране на пари.
Ружа и любовникът ѝ искат да напуснат партньорите си и да се оженят, за да имат деца, разказва


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

козирог