Свързани новини

29.09.2020 13:32

Как Ружа избяга с €5 млрд. с Райънер и свързана ли е с Бориславова и Борисов: Зюддойче цайтунг

Видян 17555 пъти | Коментари 3
Гласували 4 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Нито ден не минава без голяма публикация във влиятелна немска медия за корупцията в България. В понеделник станаха известни две – в най-авторитетният Ди Велт за протестите и измамите с еврофондове и в Зюддойче Цайтунг, който цитира ЦРУ за връзките на премиера и бившата му половинка с криптокралицата Ружа Игнатова. Добавен е интересен момент за напускането й на България тихо и спокойно с лоукост полет до Атина, когато вече от години е издирвана от службите в Германия, САЩ и много други държави. Как ли стават тези неща, докато нашата полиция ни пази и ни бие по протести:
„Наричат я „Д-р Ружа“ или „Криптокуин“, тя е кралицата на свой собствен свят. Последната публична изява на безследно изчезналата Ружа Игнатова е на организирано от нея парти в Созопол. Поканени са тесен кръг хора, всички са с елегантни рокли и костюми, стоят на кръгли маси в градината, а шампанското се изстудява до басейна. Домакинята е забележителна - облечена в рокля, украсена с блестящи камъни, и си е сложила ярко лилаво червило.
Ружа Игнатова, тогава на 37 години, управлява създадената от нея дигитална валута, която обещава да разруши силата на банките. Обещанието е, че хората ще получат обратно контрол върху парите: С Onecoin всеки може да забогатее, а не само елитът на финансовия свят.
Компанията ѝ все още съществува, поне на хартия, а луксозният терен на празника е нейна собственост. Имотът включва вила, басейн, лозе и триетажен частен хотел. “Алиса в страната на чудесата“ е мотото на партито, с което Ружа Игнатова празнува кръщенето на дъщеря си онази вечер.
Като малка Ружа и семейството ѝ се местят от България в Германия - в Шварцвалд, където баща й изкарва прехраната си, търгувайки с автомобилни гуми. Игнатова учи право, приема германско гражданство и в крайна сметка се връща в България, за да влезе в международния финансов свят от София. Милиони хора вярват в успеха на криптокралицата. Милиони хора инвестират в Onecoin.
По-малко от три месеца след купона за кръщенето, Ружа изчезва.



Според ФБР тя се е качила на самолет на Ryanair до Атина от летището в


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 30.09.2020 16:24

    Че как да не са свързани, тази престъпна двойка открадна и заграби де що може. На единия придобитото се вижда повсеместно из България, бизнеса и банковия сектор, другия за сега несполучливо се спотайва, но няма да е задълго. Закоравели престъпници се разпореждат с обществените ресурси и живота на поданиците и за това трябва да няма прошка - съд, конфискация и затвор. Щом може за хиляда лева зад решетките, трябва задължително и за милиарди същото!!!

  • 002 Anonimen 30.09.2020 09:11

    "ИЗБЯГАЛА"!?!?!? А,КОЙ,КОЙ,КОЙ я ПУСНА??????????????????????????????????????

  • 001 ИЗБИРАТЕЛ 29.09.2020 16:08

    Има ли нужда от коментар?Да си кажат първите в ЕНП:-колко пачки и кюлчета получиха,за да си мълчат.Който се е хванал с Българи по тези пътеки ИЗГАРЯ.Да им е ЧЕСТИТО.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

скорпион