Свързани новини

04.09.2020 17:00

Борисов раздава парче по парче бг земя, за да се задържи във властта: Манолова

Видян 3002 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На плажа Кабакум във Варна мутри на Марешки атакуваха екипа на Манолова, а полицията остави мутрите спокойно да се оттеглят


 


Борисов раздава парче по парче българска земя, за да се задържи във властта. Това е плаж, който е изключителна държавна собственост. Цената на подкрепата за „Борисовата Конституция” е този плаж.


Това заяви председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова пред медиите на плаж Кабакум Север-2 днес.


Плажът бе отдаден на концесия на фирма, близка до председателя на политическа партия "Воля" и заместник-председател на Народното събрание Веселин Марешки в замяна на подкрепата му за „проекта на Конституцията”, предложен от Бойко Борисов и неговите депутати от ГЕРБ.


Това е доказателството за самозабравата на слугинажа на Борисов. Само и само да си осигури още ден на власт, той е готов да раздава и българска територия. Този плаж е дал на Марешки в нагласени процедури, от които българската хазна е ощетена, за да си осигури Борисов още малко политическо време. Най-голямото доказателство за позора на Борисов са слугите на Марешки, допълни Манолова.


Тя обясни, че договорът за наем на плаж Кабакум Север-1 е подписан за пет години, считано от 27 август 2020 г. с фирмата на майката на Марешки, защото депутатът на Марешки не си е внесъл наема. С решение на Министерския съвет от 2 септември 2020 г. другата половина от плажа – Кабакум Север-2 – е отдадена на концесия на фирма на депутат от „Воля“ Андон Дончев. На 2 септември Борисов събира и необходимите подписи за т.нар. „нова Конституция”, допълни Манолова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

стрелец