Свързани новини

15.08.2020 14:18

Проектът за нова Конституция е готов, пише се от 2014 г.: Министър Кирилов

Видян 1727 пъти | Коментари 5
Гласували 1 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Имаме готов текст на Конституцията, който трябва да бъде обсъден от народните представители и в него се включват всички предложения, които премиерът представи. Работата по изготвянето на този проект е започнала още през 2014 година и в нея сме участвали всички юристи от ГЕРБ". Това заяви правосъдният министър Данаил Кирилов в интервю за в. 24 часа, пише Дневник. Той не конкретизира кой точно е авторът на текстовете и работи по тях. Припомня, че през 2014 година е имало "дебати, научни конференции, обществено обсъждане за необходимостта от евентуални конституционни промени, в които юристите от ГЕРБ сме участвали".


Кирилов цитира и проучване на бившия депутат от Ред, Законност и Справедливост (РЗС) Яне Янев, според което имало 280 основания за промяна в основния закон. По думите на правосъдния министър предложенията в проекта на ГЕРБ, който ще бъде представен до седмица, "изпълняваме най-последните съвети на Венецианската комисия".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 до 4 16.08.2020 09:38

    Само индивид с ментални отклонения може да си мисли, че името Мунчо е единствено и запазено само за романа. Много хора носят това име, ако ще ви успокои може да го приемете и за Х@йнчо

  • 004 Anonimen 16.08.2020 00:09

    Не кощунствай с името на Мунчо!Вземи и прочети "Под игото" и може да спреш да пишеш глупости.

  • 003 Anonimen 15.08.2020 19:59

    Дани"наш" министре,ти си един гумен печат с твоя подпис,които стои в чекмеджето до пачките и плочките.Вие с Цвета сте най-пренебрегваните индивиди,които се натискат като крастави кучета около Борисов,само и само да има какво да говорите на внуците си."Караянчева е една проста кърджалийска пу..а".Жена която има характер и достойнство,още на другия ден подава оставка за унизително положение в което я вкара Борисов.Тази дебелокожа и безчувствена фуста,днес още се кипри на най-високия стол в държавата.

  • 002 Anonimen 15.08.2020 19:45

    Борисов,баламосването ти с новите правила за управлението на държавата няма да мине. Ти и каскета си тръгвате,за да се приберат хората от площадите по домовете си.Вие сте най мразените тепегьзи, които безпокоят стотиците хиляди българи излезли по улиците и площадите.България е най бедната държава в Европа,защото крадците станаха милионери,а хората дали младите си години в труд за нар. стопанство,днес едва свързват двата края.Милион и половина българи,са на ръба на физическото оцеляване.Позор!

  • 001 Anonimen 15.08.2020 16:47

    И тоя Мунчо се има за юрист?!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби

Един мистичен ден за вас

Един мистичен ден за вас, в който няма да сте наясно