Свързани новини

31.07.2020 15:07

Оставка и предсрочни избори: Цветанов

Видян 7821 пъти | Коментари 3
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Единственият разумен изход от създалата се криза е предсрочният вот”, заяви пред БГНЕС Цветан Цветанов, шеф на Евро-атлантическия център за сигурност.  „Това е по-добрият вариант, отколкото предстоящата агония на правителството до пролетта”,  подчерта той.

Бившият втори в ГЕРБ посочи, че правителството на премиера Бойко Борисов носи вина за настоящата криза, за неотстъпчивостта и липсата на институционална комуникативност през последните месеци.

„ГЕРБ губи както от варианта за предсрочни избори, така и от този за редовен вот напролет. Управляващите нямат печеливш ход. Те не са искрени с намеренията си да се справят с икономическата криза“, заяви Цветанов.

Бившият зам. на Борисов в партията отбеляза, че правителството е загубило тотално доверието свързано с управлението на медицинската криза у нас.
„Всъщност отношението на българите към коронавируса е главно резултат от политическото недоверие към управляващите “, заяви още Цветанов.

Според него протестите едва ли ще затихнат и през късната есен ще има още по-силни вълни на протести, което ще съвпадне и с разпространение на COVID-19.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 02.08.2020 20:17

    №-2,както нахъсано го даваш,какво ще кажеш за баш "майстора" Борисов,който изкара стотици хиляди българи на площадите вече за 25-ти ден!?Цветанов създаде всички структури в страната,на шибаната днес,милиционерската партия.Обществени поръчки по места,хамелеони от други партии,цигани,така печелеше изборите бат Бойко.Всичко свърши.Мандалото падна,предстои смяна на караула.Фуражки,каскети,всичко отива на закачалките на историята.

  • 002 Anonimen 01.08.2020 06:58

    Цвъки-празна кратуно,що душици изгори,що народ осъди преди съда-ще отговаряш до деведесет и девето коляно.Не забравяй,че си и доказан крадец и.....

  • 001 Anonimen 31.07.2020 23:29

    пък симидчиев иска да ни ваксинира за грип, за да измрем като пенсиите от Италия и Испания, ваксиналната мафия не мирясва, бута рушвети на разни пишман доктори и те веднага готови да лъжат широката публика.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.