Свързани новини

22.07.2020 19:07

Ще отцепи ли ЦЦ 25 депутати на ББ?

Видян 4124 пъти | Коментари 3
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
Ще успее ли Цветан Цветанов да отцепи 25 депутати на ГЕРБ от групата на Бойко Борисов в парламента? Това е най-горещата тема в управляващата партия тези дни. Нейни представители вече са получавали оферти. Припомняме, че листите са редени лично от Цветанов и доста хора са му верни. Учредяващата се другата седмица партия на Цветанов, по данни на политиците, явно разполага с добро, най-вероятно външно и евроатлантическо, финансиране. А в ГЕРБ, заради всички жестове към ДПС през последните 3 години управление, много хора се чувстват ощетени в полуфеодализираните области, други таят обиди от преминалите само преди 8 месеца местни избори заради нереализирани планове, трети воюват с областни управители по места. Председателят на парламентарната група на ГЕРБ е Даниела Дариткова, която освен човек, дължащ цялата си кариера на Цветанов, е и близка роднина на също отстранения от ГЕРБ и много популярен в първия мандат на партията земеделски министър Мирослав Найденов. Не само комшия в същия блок и вход, но и близък приятел на Цветанов е и заместник-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Александър Ненков. Вероятно не е случайно, че на последните местни избори в София в поверения му и най-голям 23-ти избирателен район, той не успя да спечели нито 1 районен кмет. Няма как да брои за свой синия на Витоша, който мина за една бройка. За втори пореден път изгуби и най-бързо развиващия се и най-богат и перспективен Младост, освен важните Триадица, Красно село, Изгрев. С това ръководство ПГ на ГЕРБ не изглежда особено стабилна, анализират вещите наблюдатели.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 23.07.2020 07:28

    Дали боклуците ще бъдат при единия или другия крадец не променя нищо! Разследване и конфискация на всичко придобито по незаконен и корупционен начин за цялата банда

  • 002 Anonimen 22.07.2020 22:49

    Народът малоумен ли е. Цървула първо трябва да полежи 20-на годинки в ЦСЗ, да върне откраднатото и тогава да регистрира партия. За това ли днес сме на площадите. Възмездие трябва да има за всеки цървул.

  • 001 Тихомир Томов 22.07.2020 21:47

    Скоро ще е и тогава ще гледаме Цирк " Патриоти " и аптекари ................

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Днешният ден ви носи енергия за нови начинания

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днешният ден ви носи енергия за нови начинания.