Свързани новини

14.07.2020 16:23

Искат оставката ми заради пликове с пари, които не съм виждал: Горанов

Видян 4572 пъти | Коментари 4
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Правителството няма да подаде оставка, защото липсват легитими основания за това. Ние имаме много работа по запазването на икономическата стабилност и борбата с епидемията. 


Това заяви финансовият министър Владислав Горанов в Пловдив. Той дойде лично в университетската болница “Св. Георги", за да обещае близо 17 млн. лв. за модерна детска клиника и онкохематология, която ще обслужва цяла Южна Бъргария, предаде бТВ.


По думите му изборите ще са следващата пролет.


Горанов коментира, че исканията за оставката му заради пликове с пари, за които говори бизнесменът Васил Божков, са неадекватни, тъй като той такива пликове не е виждал.  


Финансовият министър обясни твърденията на хазартния бос с горещия климат в Дубай. Според Горанов декларацията на американското посолство е напълно адекватна и в нея няма нищо притеснително за управляващите. 


Финансовият министър е категоричен, че искането за вот на недоверие е израз на безсилие и БСП няма никакви реални аргументи.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 15.07.2020 11:35

    Рано или късно ще ви лъснат сметчиците с твърде много нули на всичките и тогава пълна конфискация. От където дошли там и отишли

  • 003 бени ми бедни горанов, жив да те ожалим 14.07.2020 19:04

    Искат оставката ми заради пликове с пари, които не съм виждал: Горанов.Аз съм толкова беден, че живея в къщурката на моя кръстник , а и вила нямам, та пак ползвам неговата! Беден съм като църковна мишка, вервайте ми! А-а-а , не така, часовникът ми за 40 хилки евра е подарък от баба ми за рождения ми ден. Иначе аз нищо си нямам, за ожалване съм.

  • 002 Anonimen 14.07.2020 14:36

    това е обяснимо-пликовете са изхвърлени на влизане в кабинета му.

  • 001 Anonimen 14.07.2020 14:15

    Изключително нагъл и циничен тип. "Моите връстници вече са милионери" каза този наглец за заплатата си като зам.министър на сатрапа Дянков още през 2011 г., която му се виждаше твърде скромна за неговото свищовско образование!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

дева