Свързани новини

08.07.2020 15:50

Най-тежкото предстои: Борисов

Видян 1758 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Истинската криза ще настане в края на тази, началото на следващата година”, заяви премиерът Бойко Борисов по време на заседанието на МС.  „Световната икономика по никакъв начин не се възстановява. Нищо не подсказва, че сме я преодолели от медицинска, финансова и икономическа гледна точка”, подчерта той.


Борисов обясни, че подпомагането с безвъзмездни пари на секторите, които са най-засегнати от коронавируса, трябва да се прави много внимателно, "защото те не извират от никъде“. И предупреди, че финансовата и социалната система няма да издържат, ако мерки като 60/40 и 80/20 месеци наред трябва да поддържат сектори, които не могат да работят.


„В световен мащаб много по-развити от нас продължават да се лутат и няма решение, което да можем да изпълним всички заедно“, каза премиерът. Той добави, че първо всички държави решават собствените си проблеми, за техните хора и икономики.


"Най-лесно е да затворим държавата, трудното е да се научим да живеем и да работим с вируса сред нас. Неправилно е да се налагат рестриктивни мерки със заповеди при положение, че световната икономика не се възстановява", заяви още Борисов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 08.07.2020 12:00

    Тежките времена от давна са се настанили на тази територия и засягат обикновените българи. По-точно е да се каже, че предстоят още по-тежки времена защото държавата ни е разграбена и опоскана от едни необразовани и нечовешки алчни типове

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

близнаци