Свързани новини

23.04.2020 09:26

С Милен планирахме да отидем на брифинга на Министерския съвет и да мълчим: Генка

Видян 2087 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Журналистката Генка Шикерова, с която от неотдавна загиналият в катастрофа тв водещ Милен Цветков водеше ново предаване, разказа за последните дни на съвместната им работа.

"...Няма го Милен. Човекът, с когото се познаваме от години, но в последния месец бяхме заедно. Събра ни работата. Последната ни обща радост беше, че отново имаме журналистически карти. За първи път от много време.

Милен каза, че вече можем да отидем на брифинга в Министерския съвет. Планирахме да е тази седмица. Щяхме да сме заедно там и... да мълчим.

Така си ги представяше нещата Милен. С доза провокация и с чувство за хумор", разказа Генка Шикерова, предаде  OFFNews.bg.

Преди месец тя и Милен Цветков започват да водят авторското предаване "Алтернативата" по малко известната телевизия TV1. Двамата тв журналисти са от вълната професионалисти, с които Нова тв се освободи за кратко време, губейки силни разследвания и публицистични предавания.

В епизода, посветен на паметта на Милен, Шикерова кани в студиото негови близки колеги и пуска записи от предаванията му през годините - вкл. такива, които връщат лентата към последната му раздяла с Нова телевизия преди две години. Тогава по Нова се завъртя обичайната автореклама на предстоящия епизод на "Часът на Милен Цветков", чиято тема бе фалшивата новина, че Бойко Борисов си е купил гръцки остров. В анонса за предаването темата бе представена именно като фалшива новина. Въпреки това епизодът не бе излъчен, а впоследствие "Часът на Милен Цветков" отпадна изцяло от програмата с обяснението, че в този часови пояс зрителските предпочитания били други.

В предаването в памет на журналиста гостува и режисьорът на "Часът на Милен Цветков" Валдес Радев, който също се раздели по недоброволно "взаимно съгласие" с Нова телевизия. Радев е известен с виртуалните си "карикатури" и мемета на хората от властта.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

50 години Volkswagen Golf

50 години Volkswagen Golf

Германският автомобилостроител Volkswagen ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“