Свързани новини

30.06.2020 10:16

Част от записите звучат автентично: Дончев

Видян 1391 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Части от записите с гласа, наподобяващ този на премиера Бойко Борисов, звучат автентично, части – не”, заяви пред bTV вицепремиерът Томислав Дончев. “Безспорно е ползван гласът на премиера, но експерпертите трябва да се произнесат имало ли е интервенции по отношение на записите, откъде са взети реплики и изказвания”, призова той.


„Аз нямам достъп до спалнята на премиера”, подчерта Дончев в коментар за снимкире от резиденция Секвоя със спящия Борисов. Той призна, че има подозрения кой стои зад атаките, но няма да каже име, без да разполага с доказателства. „Може да е съпартиец, може член на правителството, или от охраната на премиера - е работно помещение”, обясни Дончев. По думите му по-съществен е въпросът кой има интерес.


„Дискредитирането със записи е утвърден жанр в политиката ни. Подобни удари са най-ефективни 6 месеца преди избори, защото непосредствено преди вот хората очакват такъв тип манипулации”, посочи още вицепремиерът.


Дончев коментира и отцепването на Цветан Цветанов, който подготвя свой политически проект. Вицепремиерът смята, че той е избрал тясна ниша, която е ориентирана към либералното, радикално проевропейското, близо до градската десница. Дончев заяви, че не се притеснява от партията на Цветанов, но допусна, че е напълно възможно новата формация да открадне от избирателите на ГЕРБ. Той обаче отрече възможността за роене на партията.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

близнаци

Денят ще предложи динамични социални контакти

Денят ще предложи динамични социални контакти. Бъдете