Свързани новини

28.06.2020 08:26

Запис с Борисов и Златев против Нинова и Радев

Видян 5016 пъти | Коментари 2
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 
 Нова порция записи, на които се чува гласът на премиера Бойко Борисов излезе късно в събота вечер. В първия се чува, че той разговоря с бизнесмена Валентин Златев, а във втория дава заръки как „Румен Радев трябва да изглежда смешен”, а самият премиер „мъдър”.
„Тия двамата Корнела (Нинова) и Радев са големи сладури. И понеже навсякъде приказват, че ти си им основния гръб, хич не е приятелно...  Друго говорят, Валентин Василиевич, ама ако искаш, мини да ме видиш. Мисля, че между редовете ме разбра, особено за… едната! Сега насекъде разправят, че ти си зад нея, че ти си срещу нея”, заяви гласът като премиерския в първия звуков файл .
Във втория запис основна тема също е президентът Радев, който според Борисов трябва да бъде осмиван и подиграван, а това „да се чуе във вечерните новини“.
„Това искам да го чуя във вечерните новини! Че аз тръгвам сега да вечерям с Урсула. Требва да му се подиграваме, да изглежда смешен! Щото вчера от яростта си изговори всичките тея работи. И аз вчера го казах. И ти може да си го използваш това… Ако не го направиш в НС, нещо да отиде, Влади и Менда мисля, че са там, и Валери”, настоява  гласът от записа.

„И то, от тебе трябва да прозвучи, че въпреки вчерашния му тон и глупости, аз отново съм бил държавнически и съм те пратил, за да не се усети в инвеститорите, в японския бизнес, в хората, каквото и да било. Отново съм бил по-мъдрият! Ма, ти трябва да го изговориш това! Значи довчера ни е подкрепял… Намери бързо повод!”, иструктира го той.


 ЧУЙТЕ ЗАПИС ТУК!


  ЧУЙТЕ ЗАПИС ТУК!


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 28.06.2020 17:11

    Поредна рекетьорска драма с политически привкус в Narod.bg! Източник от вътрешната опозиция в ГЕРБ намекна пред наш репортер, че освен всичко друто, Бойко Борисов трябва да бъде разследван и дали е искал и прибрал 9 000 000 евро от бившия шеф на ВМА ген. Стоян Тонев, за да остави без последствия скандални разкрития за негови банкови авоари в Швейцария. Бившият председател на здравната комисия в парламента от квотата на ГЕРБ и дългогодишен шеф на Военномедицинска академия, който почина в средата на май 2017-а, бе уличен, че къта около €10 милиона в клон на британската банка HSBC в Женева. Според неназовани източници сметката била разкрита около 2010 г., показа проверката на Narod.bg. Името на Стоян Тонев протече в списъка на 74-мата българи, които са се възползвали от услугата „Частно банкиране“ на офиса на британската банка HSBC в Женева. В средата на февруари 2015-а властите в Швейцария започнаха разследване за пране на пари срещу финансовата институция.

  • 001 Anonimen 28.06.2020 10:58

    Няма как да се вихри под формата на управление 10-15 г такъв тип и да не доведе страната до национална катастрофа, с разбита икономика, ограбена и задължняла от него с десетки милиарди за поколения на пред и топящ се като сняг на слънце народ

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

дева