Свързани новини

19.06.2020 16:17

Гешев се отказал от охрана от НСО след убийството на Марангозова

Видян 1247 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Националната служба за охрана (НСО) не охранява главния прокурор вече втори месец. Оказа се, че Гешев се е отказал от услугите на НСО още на 28 април 2020 година. До решението му да не ползва НСО се е стигнало след разследването на убийството на Станка Марангозова и събраните доказателства, че организатор на изпълнението на мократа поръчка е действащ служител на НСО.


Новината за отказа на Иван Гешев от охрана на НСО идва в разгара на скандал около разпространени в социалните мрежи снимки от спалнята на премиера Бойко Борисов. Веднага след това министър-председателят, който е и лидер на ГЕРБ дори допусна, че може да се откаже от услугите на НСО заради пробива в личното му пространство.


Само преди дни пък управляващото мнозинство прие промени в закона за МВР по предложение на няколко депутати от ГЕРБ, с които на практика се създава нещо като второ НСО в рамките на Вътрешното министерство. Тези промени позволиха и на структури на МВР да охраняват държавни служители, депутати, политици.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 19.06.2020 18:09

    И този се оказа параноик и страхливец като тези, които го сложиха. За колко още служби и охраняващи ще принуждават грабените и крадени бедняци да плащат фиксацията и страховите неврози на самозабравили си управленци?! А хората нямат пари за хляб и лекарства....

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

лъв