Свързани новини

04.06.2020 17:38

МенТа с цял блок в Пловдив

Видян 9549 пъти | Коментари 8
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


  Шефът на бюджетната комисия в НС Менда Стоянова си построи своя кооперация, съобщи TrafficNews.bg. Човекът, който отговаря за парите в държавата вдигна не апартамент, а цял жилищен блок в Пловдив. Напомняме, че името на Стоянова се оказа в центъра на схема за държавен рекет, която разкри обвиняемият хазартен бос Васил Божков.
Съпругът на МенТа – Георги Стоянов, както е записано, макар и с грешка, на задължителната табела на оградата на обекта е един от инвеститорите.
Кооперацията се отличава с луксозна фасада и търговски площи на партерните нива. Сградата се състои от две части, като едната се издига на 6 етажа, а другата на пет. Броят на обектите и жилищата в нея е 20, а също така разполага и с подземен паркинг.
От информационната табела е видно, че  зад инвеститора Фил Комерс ООД са Стоянов, Йордан Петров и Георги Станков. Тримата са съдружници именно във фирмата, чийто управител е съпругът на пловдивската народна представителка. Компанията се занимава с изграждане на пречиствателни станции и лабораторно оборудване, като изнася машини и съоръжения из цял свят.
Пред TrafficNews.bg Стоянов заяви, че земята върху която се строи сградата е закупена „на два пъти”. Единият имот през 2009 г., а другият през 2012 г.. И двете сделки са с частни лица и фирми.
 „Имотите са вписани в данъчните декларации”, каза той  и посочи, че не е взето решение дали ще живеят в нея или ще използват за други цели.  В декларация на Стоянова е видно, че тя й съпругът й 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 007 Anonimen 07.06.2020 16:06

    как ли се потила тая ментраджийка,та да има цял блок?крадла на власт и лобистка....

  • 006 Anonimen 05.06.2020 17:27

    Много ми е чудно след като строи в Пловдив защо се уреди с два гарара на поносими цени в Бояна от строителен предприемач за да му съдейства и лобира за строително петно .Това се случва по време на управление БзНяма КОНПИ няма Гешев всички са за Белене .

  • 005 Anonimen 05.06.2020 08:07

    аз вече знам резултата от прокурорската проверка.А вие

  • 004 Anonimen 05.06.2020 07:27

    Последно, колко кг тротил ѝ трябва на тази кооперацийка?

  • 003 Тихомир Томов 04.06.2020 23:59

    Каквато и красива сграда да направят , тя няма да похубавее ...................

RSS

Най-нови

 Алиса в страната на чудесата

Алиса в страната на чудесата се завръща

Колибри предлага на читателите ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.