Свързани новини

29.03.2019 11:24

МенТа: ГЕРБ ще превърне Апартаментгейт от минус в плюс

Видян 2117 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Зад т. нар. Апартаментгейт стоят бивши партньори на ГЕРБ, а целта е партията да бъде отслабена преди изборите. В хода на предизборната кампания обаче от минус този казус може да се превърне в плюс, защото на срещи избирателите ще могат да чуят обясненията на засегнатите от първа ръка. Въпреки тежкия удар, който са понесли, в ГЕРБ са убедени, че ще успеят да спечелят 7-8 места на предстоящия вот, каза в сутрешния блок на БНТ депутатът от ГЕРБ Менда Стоянова.

На въпроса дали разкритията на Антикорупционния фонд и Свободна Европа, че доскорошният лидер на парламентарната група на ГЕРБ и настоящ зам.-председател на партията Цветан Цветанов се е сдобил с жилище на цени под пазарните, са другарски огън, Стоянова отговори: "Другарски огън - не. То е елементарно - имаме една структура - Антикорупционен фонд, финансирана по проект, който е спечелил. И в рамките на своята дейност той е разнищил тази история. Има няколко интересни неща - кои са хората в този фонд и ще видите, че това са хора, свързани с част от нашите бивши партньори и това е ясно за цялата публика".

За Стоянова е странно, че информацията за имотните сделки на Цветанов, бившият министър на правосъдието Цецка Цачева и други представители на ГЕРБ във властта излиза точно сега. Тя постави под съмнение това, че става дума за разследване, защото Цветанов живеел в новото си жилище от 7 - 10 месеца, това не е скрито-покрито, всички го знаят и той декларира всички свои имоти. Той не си е помислил, че би могъл нещо да скрие, добави Менда Стоянова, цитирана от Дневник.



Според Стоянова има достатъчно време до изборите, за да успее ГЕРБ да преодолее евентуалния отлив на избиратели особено след и жеста с оставките от държавни постове като поемане на морална отговорност. "Предстоят много срещи с хората, ще имаме възможност да говорим и по тази тема и може да се окаже, че тя от минус ще се превърне в плюс, защото хората от първо лице могат да разберат истината", каза депутатът от ГЕРБ.
 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни, солидни и