Свързани новини

01.06.2020 17:40

Поредните глупотевини на Божков: Симеонов

Видян 4023 пъти | Коментари 5
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Заместник-председателят на Народното събрание Валери Симеонов коментира последните постове на обвиняемия Васил Божков. Лидерът на НФСБ беше депутатът, който поиска промени в Закона за хазарта и пръв заговори за бизнеса на Божков.


„За мене това са поредица от лъжи и недоказани обвинения. Защото и аз, все пак, се занимавам с бизнес. Това са и поредните измишльотини, да не кажа глупотевини“, коментира пред NOVA Симеонов.


„Все пак не става въпрос за бизнес с наркотици, за наркопласмент. Където се дават съответните наркотици и се дават пари на ръка. Тука става въпрос за бизнес, който е под прожекторите“, коментира още депутатът.


„Когато се продават тези талончета за търкане, съответните бензиностанции са се отчитали по банков път обратно. Няма толкова прост народ, който да повярва, че парите са се носили в чанти. С други думи – постъпленията са явни, те са публични“.


Симеонов припомни, че Божков е имал съдружници в своя бизнес .


„Просто цялата схема е  за глупави  хора и за хора, които не се занимават с бизнес. Ти да имаш някакви постъпления, след това да ги извадиш и да изчезнат тия пари. Как ще стане това?“, пита още Валери Симеонов.


Лидерът на НФСБ призна, че е имал среща с Божков докато беше вицепремиер. Хазартният бос се опитвал да го разубеди от намерението му да внесе поправки в Закона за хазарта, които да ограничат неговата дейност. Не се опитал обаче да предлага подкуп.


„Не е , лично на мен не са предлагали никакви средства, за да преустановя движението на Закона, внасянето му в зала. От 2018 година – април-май месец, когато беше внесен в Народното събрание. Може би, защото направихме разговор с г-н Божков. Той дойде при мен , в кабинета ми на вицепремиер. Може би е преценил, много бързо е преценил, че няма да може да ме изкуши с някакви рушвети и се е отказал.  Това е по отношение на моето  участие при внасянето на Закона“, хвърли светлина Симеонов.


Не се страхувал и от компромати, въпреки че бил сигурен, че Божков записва своите срещи.


„Няма да бъде изненадан, защото, така, публично известно е


 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 01.06.2020 21:15

    Циничен, арогантен, злобен, отмъстителен и яко облажил се от корупционните общ.поръчки. И на всичко отгоре вицепремиер, ега ти държавата!!!

  • 004 Anonimen 01.06.2020 18:45

    този е СЛУга,защото знае ,че нема шанс на следващите избори.Изпълнява вси4ко което му кажат за да изкара пове4е във власта.

  • 003 Anonimen 01.06.2020 18:42

    А това е вальо-мазмантията.

  • 002 ”Представител на българския олигархат” 01.06.2020 17:55

    Валентин Вацев: Васил Божков може да носи званието ”представител на българския олигархат” https://frognews.bg/novini/valentin-vatsev-vasil-bojkov-moje-nosi-zvanieto-predstavitel-balgarskiia-oligarhat.html

  • 001 Anonimen 01.06.2020 17:17

    Защо ли му викат на този Валери Далавери?! След всички "глупотевини" и цинични скандали, които сътвори този тип няма ли кой да го приземи, все пак сме ЕС държава?!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

рак