Свързани новини

15.05.2020 15:56

Карате ме да влизам в ролята на анализатор, която ми е неприсъща: Дончев

Видян 1742 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вицепремиерът Томислав Дончев очаква финансовият министър да каже дали са истински публикуваните днес от бизнесмена Васил Божков  SMS-и от негова комуникация с лице, наречено "Влади Горанов", за които Божков твърди, че доказват комуникацията му с министъра по отношение на своя хазартен бизнес, предаде БНР.


Според Дончев изнесените извадки от диалози потвърждават казаното по-рано от финансовия министър Владислав Горанов, че двамата са се виждали: 


"Убеден съм, че колегата Горанов съвсем скоро би коментирал и автентичността на кореспонденцията. Карате ме да влизам в ролята на анализатор, която ми е неприсъща. Изнесените скриншотове потвърждават това, което колегата Горанов беше потвърдил седмица преди това, че той се е виждал с господин Божков и вероятно с цел да се видят са си кореспондирали да си организират среща. Това потвърждава", заяви на брифинг в Министерския съвет вицепремиерът Томислав Дончев.


По-рано днес от Министерството на финансите определиха като "внушения" от страна на Васил Божков публикуваната от него есемес комуникация, като заявиха, че министър Горанов няма да прави ново изавление, тъй като вече е изразил своята позиция за Васил Божков и неговите задължения към държавната хазна.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 15.05.2020 17:14

    Ами Дончев като философ може единствено да разтяга локуми и уж да анализира. Какво му разбира пипето от финанси, че са го трупосали да отговаря за еврофондовете. То за това и от тези еврофондове разбраха само приближените на кохортата, народа оцелява в бедност и мизерия

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

риби