Свързани новини

15.05.2020 14:26

Хронология на хазартните sms-и

Видян 5458 пъти | Коментари 17
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Няколко разменени реплики между Васил Божков и, предполага се, финансовия министър Владислав Горанов се превърнаха в новината на петък, 15 май.

Досега достоверността им не е потвърдена, но и не е отречена от министър Горанов. В съобщение от пресцентъра на Министерството на финансите се казва само това:

"Във връзка със засиления медиен интерес, породен от разпространените днес внушения от страна на г-н Васил Божков, Министерството на финансите припомня, че министър Горанов на брифинг в Народното събрание миналия петък, 8 май, коментира и изрази своята позиция относно твърденията на г-н Божков.

Поради това заявяваме, че финансовият министър няма да дава други изявления по твърдения и публични изяви на въпросното лице със задължения от 700 млн. лв. към държавната хазна."

От публикуваните извадки стават ясни няколко извода: задочните разговори между бизнесмена и събеседника му са продължили най-малко 2 години с различна честота (понякога - през дни, понякога - през два месеца); до публиката стига само малка част от комуникацията; общуването им не е прекратено дори след декември 2019 г., когато Горанов възложи на държавната финансова инспекция да направи проверка в Комисията по хазарта за неплатените държавни такси на "Националната лотария" и "Ню Геймс".

В какъв контекст обаче се случват предполагаемите разговори на "ти" между финансовия министър и собственика на най-големия лотариен бизнес в България:

24 февруари 2018 г., 18:32 ч.

Vladi Goranov: Като се върнеш от ските правим веднага срещата
Васил Божков: Ок.Благодаря



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 17.05.2020 02:14

    Владислав Горанов продължава да живее в жилище, харизано му от кръстника му, чийто син е поработил във финансовото министерство.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.