01/02

Свързани новини

15.05.2020 09:24

Божков пусна есемес кореспонденция с Горанов

Видян 1742 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Обвиняемият бизнесмен Васил Божков, който се намира в Дубай, разпространи чрез Фейсбук тази сутрин есемеси, за които твърди, че си е разменил с финансовия министър Владислав Горанов.

„Преди дни казах, че за хазартния ми бизнес съм контактувал с Влади Горанов, а не с ДКХ (Държавната комисия по хазарта - б.р.). Ето как се случваше:", пояснява Божков над скрийншотовете на съобщения.

На снимките на съобщенията се вижда, че единият период на комуникацията е през 2018 година, а другият - януари, без да е упомената годината.

От съобщенията става ясно, че Божков дава сигнал, че работата му е саботирана от "Комисията", а записаният като Влади Горанов отговаря, че ще разговаря с човек, който нарича "Сашо", цитирам "да не смесва нещата".


Според обясненията на самия Божков към разменените съобщения "девойката" е Мария Филипова, председател на Държавната комисия по хазарта от 8 февруари 2018 г., понастоящем зам.-председател на Комисията за финансов надзор. Ако есемесите са верни - на нея Горанов е дал "ценни указания" за казус, свързан с Божков (не е ясно какъв, но събитията са били в края на март 2018 г.).

На 1 февруари тази година бившият ръководител на Комисията по хазарта беше обвинен в длъжностно престъпление, а дни по-рано стана ясно, че лотарийните компании на Васил Божков не са плащали такси към комисията в установения размер и щетата за хазната заедно с лихвите е 700 млн. лева.


Източник: БНР


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци