Свързани новини

15.05.2020 14:26

Хронология на хазартните sms-и

Видян 5426 пъти | Коментари 17
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Няколко разменени реплики между Васил Божков и, предполага се, финансовия министър Владислав Горанов се превърнаха в новината на петък, 15 май.

Досега достоверността им не е потвърдена, но и не е отречена от министър Горанов. В съобщение от пресцентъра на Министерството на финансите се казва само това:

"Във връзка със засиления медиен интерес, породен от разпространените днес внушения от страна на г-н Васил Божков, Министерството на финансите припомня, че министър Горанов на брифинг в Народното събрание миналия петък, 8 май, коментира и изрази своята позиция относно твърденията на г-н Божков.

Поради това заявяваме, че финансовият министър няма да дава други изявления по твърдения и публични изяви на въпросното лице със задължения от 700 млн. лв. към държавната хазна."

От публикуваните извадки стават ясни няколко извода: задочните разговори между бизнесмена и събеседника му са продължили най-малко 2 години с различна честота (понякога - през дни, понякога - през два месеца); до публиката стига само малка част от комуникацията; общуването им не е прекратено дори след декември 2019 г., когато Горанов възложи на държавната финансова инспекция да направи проверка в Комисията по хазарта за неплатените държавни такси на "Националната лотария" и "Ню Геймс".

В какъв контекст обаче се случват предполагаемите разговори на "ти" между финансовия министър и собственика на най-големия лотариен бизнес в България:

24 февруари 2018 г., 18:32 ч.

Vladi Goranov: Като се върнеш от ските правим веднага срещата
Васил Божков: Ок.Благодаря



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 17.05.2020 02:14

    Владислав Горанов продължава да живее в жилище, харизано му от кръстника му, чийто син е поработил във финансовото министерство.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

телец