Свързани новини

03.05.2020 08:45

Борисов: Генералът е жив и здрав, ние с щаба работим без почивка

Видян 4052 пъти | Коментари 7
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Както виждате генералът си е жив и здрав. И изобщо нямаше да разваляме на хората настроението, ако не съзирах поредния умисъл. Щабът никога не е разформирован.“


С тези думи се включи в сутрешния брифинг на оперативния щаб премиерът Бойко Борисов. Той влезе на пресконференцията заедно с шефа на щаба ген. Венцислав Мутафчийски, предаде 24 часа.



Двамата демонстрираха, че щабът продължава да работи заедно с правителството, за да опровергаят обвинения от събота, че щабът е разформирован.


„От две седмици ме умоляват да спра да се гаврите сутрин с тях. Има журналисти, които буквално идват да се заяждат с тях“, обясни Борисов защо е променена практиката за информиране.


„Некоректно отразяване е, че щабът е спрял работа и трябвало последно сбогом. Най-малкото обезмисля нашите усилия от вчерашния ден. Според много от хората начинът на оповестяване е контрапродуктивен, насажда страх, фиксира прекалено вниманието на обществото. Молбата за промяна в оповестяването беше наша. И това е всеизвестен факт, не е новина“, каза и Мутафчийски.


продължи >>

Етикети
, , , , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Виж всички
назад
01|02
RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

водолей