Свързани новини

29.04.2020 15:50

Премиерът и щабът нямат план: Слави

Видян 2894 пъти | Коментари 3
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
"Смятам, че извънредното положение е неефективно. Щабът е неефективен. За радост българският народ е здрав. Застрашени са основно възрастните хора. Министър-председателят прави хаотични действия, няма план и води държавата към хаос и разруха. И ако не се вземат веднага сериозни, различни мерки, ще последва икономически колапс, който ще бъде много пъти по-страшен от коронавируса. Затова извънредното положение трябва да прекъсне веднага. Този безмислен щаб да престане да съществува. Държавата да отдели пари, за да може под карантина да бъдат поставени възрастните хора. Те да получат достатъчно финансова помощ, за да могат да преодолеят рисковия период. Държавата може да си позволи да направи всичко необходимо, като грижи, храна, асистенти, за да запазим живота на нашите бащи и майки, дядовци и баби. А всички млади трябва да излязат да работят, да се разхождат свободно по парковете и въобще – да живеят. Всички молове, хотели, ресторанти, магазини да бъдат отворени веднага. Сутринта слушах министъра на туризма Ангелкова. Тя говори 1 час и не каза нищо. Тоест тя наистина не каза абсолютно нищо. Тя няма никаква идея и никакъв план какво ще се случи с туристическия бизнес това лято. Тя е абсолютно неспособна да взима правилните решения, особено в такава кризисна ситуация. След като всяка държава е оставена да се оправя сама, дори в ЕС, трябва веднага да се отворят хотелите в България и да се направи всичко възможно и адекватно те да бъдат правилния избор за българските туристи. И въобще – трябва да се направи всичко възможно бързо и безапелационно да започнем да се справяме с тази криза. Извънредната ситуация изисква извънредни мерки", негодува Слави Трифонов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Проф. Иво Христов 29.04.2020 19:16

    Не знаем у нас колко има заразени и не знаем починалите от какво са починали. Има лъжа, по-голяма лъжа, най-голяма лъжа, статистика. Когато имате неясни или неверни сходни данни, дори при правилен алгоритъм, ще имате грешни отговори. Това е първото Проф. Иво Христов посочи, че в момента у нас покриваме пореден пик на епидемията, а в същото време има либерализация на мерките: „Ако тези мерки са реакция и решение на проблема, проблемът се изостря, а те се смекчават. Значи, няма логика. Следователно се търсят съвършено други ефекти“. По думите на проф. Иво Христов у нас няма управление на кризата:

  • 002 Anonimen 29.04.2020 17:38

    Така е когато еднокнижник управлява еднолично. Не се интересува и не обича умни и грамотни хора, всичко около него е кукли на конци и миманс...Милиардите продължават да изчезват по направление със скоростта на светлината

  • 001 Anonimen 29.04.2020 16:14

    Слави казва истината. Да не подценяваме факта, че Тиквата има жълто по гащите и го е страх, че народната любов ще го застигне и тогава заедно с така нареченият НОЩ е твърде вероятно да търкат наровете в специализираните държавни заведения.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

козирог