Свързани новини

28.04.2020 14:53

Шефът на БНР за месец в САЩ, оставя Поля Станчева със съмнителната диплома

Видян 7460 пъти | Коментари 5
Гласували 2 рейтинг: 3.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Българското национално радио остава без генералния си директор Андон Балтаков за близо месец след като си поигра на управление 2 месеца, като това става за втори път. Това става ясно от заповед за заместване на Балтаков, изпратена до служителите в Радиото. Избраният от СЕМ в пълно противоречие със закона Балтаков заминава за епицентъра на Коронавируса - Ню Йорк днес и ще се завърне в края на месец май. Напомняме, че една от пличините изборът му да е незаконен и да трябва да се разследва от прокуратурата е действащата му фирма в САЩ в момента на избора, което е категорично забранено от българския закон.
Служители на Радиото не помнят такъв безпрецедентен случай в историята на БНР - генералният директор на медията да отсъства близо 30 дни. И то в условията на извънредно положение в България и в периода, в който Балтаков трябва да се отчита пред СЕМ.
За времето от 28 април до 22 май Андон Балтаков ще бъде заместван от никому неизвестния член на Управителния съвет на БНР Димитър Димитров, който няма понятие от работния процес в Радиото и допреди няколко месеца нямаше и ден стаж в никоя медия. Но известен с близките си контакти с адвокатската кантора, обслужваща Нико Тупарев, от чийто кръг е и шефката на СЕМ София Владимирова. Той обикалял коридорите на Радиото и раздавал заповеди, явно вживял се в ролята си на ръководител.
Служителите в БНР са силно притеснени в Старата къща да не се


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 30.04.2020 13:30

    Чингенестан.

  • 004 Anonimen 29.04.2020 23:34

    СЕМ е корумпирана, некомпетентна, обслужващ определени интереси и е крайно време да бъде закрита. Достатчно скандали и афери забърка до тук.

  • 003 portih 28.04.2020 21:57

    проблем във Варна. Той е свързан с изливането на фекални води във Варненското езеро, всеки ден по 6 -8 хиляди кубически метра. Причина за теча е повредена тръба, за която са похарчени 5 млн. евро. Оказа се, че за да се спре отравянето на едно от най-големите езера в България, са необходими още 1,3 млн.

  • 002 portih 28.04.2020 21:57

    проблем във Варна. Той е свързан с изливането на фекални води във Варненското езеро, всеки ден по 6 -8 хиляди кубически метра. Причина за теча е повредена тръба, за която са похарчени 5 млн. евро. Оказа се, че за да се спре отравянето на едно от най-големите езера в България, са необходими още 1,3 млн.

  • 001 Тихомир Томов 28.04.2020 20:24

    Потъналия някъде Кошлуков спокойно може да се занимава и с БНР !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

водолей