Свързани новини

28.04.2020 11:46

Нинова: Правителството няма план за излизане от кризата

Видян 3082 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   "Днес имаме важна новина за вашия живот, произнесена от министър-председателя на България. Нямат план за излизане от кризата. Г-н Борисов, от изслушването разбираме, че нямате конкретен отговор на нито един въпрос. Според нашата оценка имате сгрешена преценка за ситуацията, сбъркана прогноза за спад от 3 %, вместо 8, както предвиждат Световната банка и Международният валутен фонд, сбъркана прогноза за безработица, действате на парче и както вече чухме - нямате план как да се върви оттук нататък. На базата на това произвеждате хаотични решения, които променяте всеки ден, а понякога в рамките на един и същи ден. Всявате страх у хората, за да ги владеете в подчинение. Абдикирахте държавата от задълженията й. Днес казвате, че няма план, защото няма такъв в другите държави.
Напротив-  европейските държавници отдавна изработиха план и не само на хартия, а и го прилагат- план за възстановяване на икономиката и подпомагане на техните граждани. Той е в две посоки - осигуряване на финансов ресурс за кредитиране на бизнеса и безвъзмездна помощ за домакинствата. У нас обратно - етикетът на вашето поведение е кредити - за държавата, за бизнеса и хората. Те трябва да се връщат обаче. И няма как  бизнесът, ако не се стабилизира икономиката, а хората нямат доходи- да връщат тези пари. Дотук работихте с проба-грешка.
Уважаеми български граждани, тук, министър-председателят заяви, че е поканил опозицията в мое лице да се включи в работата на Министерски съвет и на щаба една вечер към 22.00 ч. Смятате ли, че това е нормално? Ние дадохме своя отговор и като политическа партия, и аз като лидер.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 28.04.2020 16:15

    Усилията са насочени към гепене на милиардите, от къде сили и капацитет за друго?!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

водолей

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и креативност

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и