Свързани новини

11.04.2020 08:04

Арестанти сме до 13 май

Видян 2488 пъти | Коментари 5
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Здравният министър Кирил Ананиев издаде заповед, с която удължава до 13 май противоепидемичните мерки заради разпространението на коронавируса.

С новата заповед се удължава срокът за преустановяване на посещения в увеселителни и игрални зали, дискотеки, барове, кафенета, молове , с изключения на хранителни магазини, аптеки, банкови и застрахователни офиси.

Удължава се забраната за събирането на повече от двама възрастни на открити и закрити обществени места.

На местата за бързо хранене на територията на бензиностанциите няма да се допуска консумация на място до 13 май.

Здравният министър издаде и заповед, касаеща обработващите селскостопански площи и собствени земеделски имоти: водачите на транспортни средства, превозващи сезонни земеделски работници до обработваемите селскостопански площи, представят служебна бележка от работодателя на сезонните работници, в която е посочен маршрутът и списък на пътниците. Работодателите са длъжни да осигурят на работниците лични предпазни средства, в т.ч. защитни маски за лице и ръкавици. Превозвачът е задължен да дезинфекцира транспортното средство преди отпътуването.

В заповедта се казва още: „Лицата, обработващи собствени земеделски имоти, намиращи се извън населеното място, в което живеят, за да преминат през контролно-пропускателния пункт, представят служебна бележка, издадена от кмета на съответната община или упълномощено от него лице, в която се намира обработваемият от тях имот".


Снмика: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 12.04.2020 19:42

    Празната глава на този идиот нищо смислено не може да роди!

  • 004 Тихомир Томов 11.04.2020 18:05

    Добре е първият коментиращ да бе написал кой диктува събитията у нас : " Пашата "

  • 003 Александър Ресиловски 11.04.2020 16:47

    За Бога братя, не излизайте! Не им пречете да горят медицински отпадъци от Италия в ТЕЦ-а! Не им пречете да крадат милиарди, които вие ще връщате! Не им разваляйте тоталната власт, която удължиха с още един месец! Не си търсете гражданските права, които ви отнеха! Не ходете в парка – там ще застрояват и ще им пречите! Не говорете – за свободно слово прокуратурата им ще ви глоби 20 000 лева! Гледайте телевизия, особено предаванията на насаждащите страх и паника мисирки! Паникьосвайте се, но помнете – ако нещо стане с вас един гологлав генерал ще ви добави към сутрешната си статистика! Не ходете на църква! Бог е един и той е Премиер-министър! Не задавайте въпроси! Не мислете! Всичко, което трябва да знаете е казано в брифинга на НОЩ! Изтеглете си мобилното им приложение! Дайте им личните си данни, достъп до локацията ви, телефона ви, както и до неговите тефтерче, камера и микрофон! Те ви следят и слухтят за ваше добро! Обичайте грабителите – те са най-големите дарители! Вярвайте на мародерите и българоубийците провеждащи грабеж и геноцид над вас, някак си те го правят за ваше добро! Подчинявайте се на разпоредбите им! Да, те са неадекватни, корумпирани, безхаберни, зловредни и всичко, което правят е във ваш ущърб, но заповедите им са закон по време на извънредното им положение! Носете маски! Те носят маски на спасители, а вие носете маски на спасени! Обичайте Диктатора и помнете, той също се обича!

  • 002 Шкембе войводата е на припек 11.04.2020 14:16

    Шкембе войводата е на припек http://afera.bg/wp-content/uploads/2020/04/KAR777777779.jpg http://afera.bg/wp-content/uploads/2020/04/TULUP.jpg

  • 001 Anonimen 11.04.2020 11:49

    Истината е, че здравният министър е безгласна буква, най-малкото, че от здравни проблеми никак не отбира. Друг диктува карантината и я нарушава

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

рак

Очаква ви продуктивен ден

Очаква ви продуктивен ден, ако успеете да организирате