Свързани новини

09.04.2020 12:02

Фейк ли е смъртността С корона у нас?

Видян 12149 пъти | Коментари 9
Гласували 7 рейтинг: 4.4286
много слаба слаба добра много добра страхотна

 


  Може ли да се вярва на данните за смъртността от коронавирус у нас, след като вчера щабът съобщи за починал "със съпъстващо заболяване черепно-мозъчна травма"? Дори само твърдението, че болните умират ОТ Ковид19 не е вярно, защото италианската статистика, а тя е най-пълната до момента говори, че само 0,8% от леталните изходи се дължат на вируса, докато 99,2% почиват от усложняване на вече налични патологии, като над половината от тях имат повече от 3. Най-често това са нелечими форми вна рак, на диабет, на хипертония, които са довели до нулев имунитет. Поради което от началото на инфодемията специалистите в Италия настояват и повтарят: смърт С корона, не ОТ корона. Най-популярният от нашите случаи, който се води "смърт от коронавирус" според нашия щаб е на мъж "със съпътстващо заболяване черепно - мозъчна травма" в болницата Св. Анна в София. Това е истинска подигравка с нацията и с медицината.  Подозрителен от гледна точка на бг статистиката случай имаше и във Варна, където смърт бе приписана на Коронавирус, а аутопсията показа, че тя е от пребиване, както съобщи прокуратурата, но щабът си я води "смърт ОТ коронавирус". Добавяме още 3 случая:

В УМБАЛСМ Н. И. Пирогов е починала 90-годишна жена. Пациентката е страдала от диабет, сърдечна недостатъчност, хронична обструктивна белодробна болест и други придружаващи заболявания, но се води починала "от" коронавирус.

Човекът, починал в Шумен, също е умрял от рак на белите дробове. Бил е с две отрицателни проби, но на скенера видели рака. Вероятно е спомогнал вирусът, но е бил излекуван от него.

И в Александровската болница една от починалите беше с тежък инсулт - придружаващо заболяване.

На този фон напомняме и първата "жертва на вируса", обявена от щаба, за която писахме своевременно ТУК. Изкараната тежка бронхопневмония, която вместо да лекува, тя е отишла в Италия, знаейки какво се случва там по време на епидемията, последващото пътуване до Пловдив на тържество с повече от 100 души, което бе позиционирано "в махалата" от вицепремиера Красимир Каракачанов, за да разберем за какво всъщност иде реч, е достатъчно показателна за стъкмяването на статистиката.


 Тя не е прогапаганда, както я разбират партията и правителството, което ясно личи по първите изброени от нас случаи, защото става дума за 36-годишен мъж и 42-годишна жена, които ще свалят средната възраст на жертвите и ще можем да се чувстваме по-изплашени. Без статистика, която отговаря на истината няма как да се познава проблемът, който действително имаме, а без да го познаваме, няма как да го решим. И така във всички области. От 3-кратното стъкмяване на ръста преди кризата - оказа се, че е 0,9%, а не над 3% до коронавируса.


 




 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 009 Anonimen 11.04.2020 08:08

    Целта е ясна от две години, за онези които четат - ваксининиране на световната популация, е поне 4млрд. се надява Били Гейтс. Като се добави и малко нагалаза към ваксината - хоп депопулация!

  • 008 Anonimen 10.04.2020 11:46

    Някой има лошо чувство за хумор и обрича хиляди хора на мизерия, а икономиката на разпад с ... неясно каква точно цел. Но, както винаги, "магаретата страдат". :(

  • 007 Anonimen 10.04.2020 11:32

    https://1.bp.blogspot.com/-Yq5bVNCzmCo/XpAZR_vfI4I/AAAAAAAAYpk/iDoYqe53U7AD2hUF97t3tdWm9khlXtrDwCLcBGAsYHQ/s640/g-ivanov-b-borisov.jpg Ето това беше Социалистическа България, а това е днешна България... На този ден преди 41 години, Народна Република България изстреля човек в Космоса, и се превърна в 6-та космическа сила...

  • 006 Anonimen 10.04.2020 11:29

    Всеки вече дрънка глупости. Някои от тъпоумие, други по задължение, а за написаното няман думи.

  • 005 Anonimen 09.04.2020 18:43

    У нас всичко е фейк, най-вече тези дето уж ни управляват

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв