Свързани новини

12.04.2019 14:56

Борисов: Да подаде оставка шефът на ОДМВР – Габрово

Видян 1909 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Шефът на ОДМВР – Габрово трябва да подаде оставка, заяви министър-председателят Бойко Борисов пред журналисти в Дубровик, предаде Фокус.

 „Имам основателни претенции към шефа на полицията в Габрово. За съжаление, се случи европейски съвет за Брекзит, след това Дубровник, а министърът на вътрешните работи и главния секретар са в Интерпол“, коментира той. „За мен оставката на този директор трябва да бъде факт веднага, след като си дойде министърът“, заяви Борисов.


„Защото месеци наред е допускано да се движат такива групи в обществото, да си пият бири на детски площадки, да се правят на интересни в града. Ролята на полицията е това да не го допуска“, посочи премиерът.


„Полицията е за това да взима мерки – ако има групи, които притесняват майките, децата или хората, те трябва да се намесят. Да са ми докладвали – да сме изпратили още 100, 200 ,300 полицаи“, посочи Бойко Борисов. „Стотици милиони дадохме повече за възнаграждения в МВР, имаме кадри, имаме всичко. Така че министърът като се прибере, може би това ще бъде решението“, посочи министър-председателят. „Няма незадържан ром, извършил престъпление. Има български гражданин незадържан. От 12 хил. затворниците 10-11 хил. са роми“, обясни Борисов.


„Недейте да настройвате етносите едни срещу други. За предишните избори имахме мигрантите и сега като нямаме мигранти, трябва да намерим някакъв друг етнически въпрос. Тези, които биха магазинера, сега са в ареста. Въпросът е защо са пуснати, когато се вижда, че са набили – това са въпроси, които трябва да бъдат зададени към други институции. За този, който ги е пуснал - ръководителя на ОДМВР- Габрово, ще искам тежка санкция, щом се прибера“, заяви Бойко Борисов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

лъв