Свързани новини

06.03.2019 11:12

Нинова: Цената на сделката ГЕРБ - ДПС са дълговете на Мюфтийството

Видян 1897 пъти | Коментари 2
Гласували 4 рейтинг: 4.7500
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Вероятно ветото върху Изборния кодекс ще бъде отхвърлено, но това е сделка между ГЕРБ и ДПС, чиято цена е опрощаването на дълговете на Мюфтийството. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на пресконференция в централата на партията, предаде Фокус.


 „Вероятно ще бъде отхвърлено ветото на президента, както стана и вчера в комисията. Виждате, че ДПС, ГЕРБ и „Обединени патриоти“ в пълно съгласие отхвърлят аргументите на президента, а и нашите. Аз определям това като поредната сделка, особено между ДПС и ГЕРБ. Цената на тази сделка търсете в петък в дневния ред на парламента, точка 1. Казва се Закон за вероизповеданията“, обясни Нинова и посочи, че ГЕРБ опростяват задълженията на Мюфтийството към държавата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Чоки 30.06.2019 14:08

    Сделката между ГЕРБ и ДПС от 4 години се нарича Държавен фонд "Земеделе" и става въпрос за преотстъпен контрол над милиарди левове.

  • 001 Виктория Тинтерова 30.06.2019 14:08

    Кво да ви кажа за Цветанов…. Още Шарл Перо е написал текста на въпросите на Ади: - Господин Ц. Защо са ви толкова големи очите? - За да мога да гледам народа хубаво, журналистко. - А защо са ви толкова големи ушите? - За да мога хубаво да слушам народа и Корнелия, като говорят глупости и лъжи и за да слушам хубаво какво ми казват на молитвените закуски. - А защо са ви толкова големи ръцете и някак пипкави… ? - За да мога да ви пипна всички, особено, когато говорите лъжи и неистини и клатите. - Какво клатим, господин Ц.? - Столчето ми клатите и ще ви изям някой ден, както си спите всички! И няма да остане ни един ловец да ми разпори коремчето и да ви извади…. - Сакън, господин Ц., ние ще слушаме и ще папкаме и ще кимаме, пощадете поне нас, от Сутрешния блок! Ние ви обичаме…. - Знам, знам, нали аз ви дадох кошничката с въпросите и червените шапчици…

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес се фокусирайте върху вашите професионални цели

Днес се фокусирайте върху вашите професионални цели.