Свързани новини

29.08.2018 10:58

Борисов: Няма да има пощада за виновните

Видян 2037 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Към никого няма да има нито закрила, нито пощада, обяви премиерът Бойко Борисов по повод автобусната катастрофа край Своге, при която загинаха 17 души, в началото на днешното правителствено заседание, съобщи бТВ.


„Много ясно са отрегулирани всички процеси, конкурси, строителен надзор, приемателни комисии и всяко лице ще си носи отговорност и ще му бъде поискана политическа отговорност”, категоричен беше министър-председателят.


„Въпрос на дни е да приключат експертизите и призовавам опозицията да изчака няколко дни. Дотам, докъдето е вината, до там ще се носи отговорност”, подчерта той.


Бойко Борисов коментира и протеста на синоптиците, които тази сутрин отново излязоха пред централата на БАН, за да искат „развод” с Академията. Очаква се протестиращите да се срещнат с премиера, образователния министър Красимир Вълчев и председателя на БАН акад. Юлиан Ревалски.


Ще видим докъде са свършили всичко, което е в правомощията на БАН, какво решение ще се вземе, но не мога да оставя държавата да е заложник на процесите, които текат там. Ако те не могат да го решат, ние ще го решим, каза Борисов.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Николай Хайтов “Гола съвест” 30.06.2019 14:08

    “Върнах се в село, ала я нямаше вече общинската гора. Остригали я беха докрай. Секретар-бирникът си беше вдигнал хотел в Студница, кметът си купи трийсет декара лозе в Брястово, горският си направи къща… Само аз останах на гола съвест и половинка пенсия. Скъпо ми се върза, но какво да правиш — съвестта всякога се е купувала по-скъпо и от черния хайвер!” Откъс от разказа на Николай Хайтов “Гола съвест”

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.