Свързани новини

28.08.2018 14:52

Нинова: Оставка на правителството заради катастрофата край Своге

Видян 2402 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   БСП поиска оставката на кабинета Борисов 3 и поемане на политическа отговорност заради тежката автобусна катастрофа край Своге.
  "Има ли смелост премиерът Борисов да каже, че строи пътища и магистрали, за да загиват по тях - трябва политическа отговорност. Това каза лидерът на БСП Корнели Нинова по време на пресконференция, предаде Фокус.
 „Трябва да е ясно, че виновникът за такива ситуации е само един и това е правителството на Бойко Борисов и той персонално. Гордостта на премиера – магистралите са най-голямата кражба, конкурирайки се може би със санирането“, каза Нинова. „Досега корупцията ни ограбваше, взимаше от всеки човек. Сега вече корупцията убива в истинския смисъл на думата. Невинни българи плащат с живота си кражбите на правителството на Бойко Борисов. Обръщаме се към всички хора, българи, че това просто не може да продължава повече така. Чувам днес колеги поискали да се извадят всички договори на фирма „Трейс“, добре, да ги извадим. Но една фирма ще бъде подменена с друга“, каза Нинова. По думите й това е моделът на прехода. „Ще се смени тази фирма с друга, ще понесе някой отговорност на ниските равнища, но моделът остава“, заяви лидерът на БСП. Тя призова затова всички хора да съберат ум и сили и да сложат край на това.
  Лидерът на БСП посочи, че преди началото на новия парламентарен сезон, левицата ще обсъди дали да внесе нов вот на недоверие.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

близнаци