Свързани новини

17.08.2018 14:59

Шефката на Агенцията по вписванията хвърли оставка

Видян 2488 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 Изпълнителният директор на Агенцията по вписванията Зорница Даскалова подаде молба за освобождаване от заеманата от нея длъжност. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на правосъдието.
Министърът на правосъдието Цецка Цачева прие оставката й.

Вчера премиерът  Бойко Борисов заяви в Шумен, че не е доволен от шефката на Търговския регистър. "Нека да преодолеем кризата, да си довършат работата, да изчакаме още 4-5 дни и там ще направим промени", заяви Борисов.



Преди дни на въпрос кога ще си подаде оставката Даскалова обясни, че в такава кризисна ситуация била нужна на мястото, където е и трябва да контролира процесите.

 Ресорният министър Цецка Цачева и далата старт на процедурата за надграждане на Търговския регистър министър в Борисов 2 Екатерина Захариева - поръчка, довела до избора на 72-годишна козметичка и маникюристка и туристическа агенция от среден ранг за изпълнители срещу 2 млн. лв. също са отговорни за създадената от това ситуация да бъдат затрити данните на стотици хиляди филми, да бъде неясно дали не е открадната собствеността на хората и тяхната история, да бъдат блокирани банките и сделките и да бъдат оттласнати и малкото чуждестранни инвеститори с интерес към страната.

Снимка: Economic.bg.

 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 30.06.2019 14:08

    АФЕРА пита: 1. Сривът с Търговския регистър постигнат ли е в резултат на злоумишлените действия на изключително опитен човек? 2. Българските служби знаят ли кой е човекът, както и знаели ли са, че именно той ще посегне на Търговския регистър? 3. Било ли е известно на ДАНС от шест месеца назад във времето това обстоятелство? 4. ДАНС следили ли са човека, за да бъде хванат в момента, когато извършва злоумишленото деяние с цел да се стигне впоследствие до поръчителите му? 5. Претърпяла ли е провал операцията на ДАНС? „Изтърван“ ли е човекът „за малко“, колкото той да извърши срутването на Търговския регистър? 6. Успява ли след това веднага човекът да избяга зад граница? 7. Тотален ли е провала на службите да се стигне до поръчителя на извършителя? Не, че очакваме някой да си признае провала в тая държава – кочина, но сме длъжни да питаме.

  • 001 тома неверни 30.06.2019 14:08

    Оставка ли,а разследване,затвор??

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

риби