Свързани новини

16.08.2018 19:57

Булинс(СИК) държи "кипърския" фалирал застраховател, разкри ДСБ

Видян 7914 пъти | Коментари 1
Гласували 5 рейтинг: 4.4000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лидерът на ДСБ Атанас Атанасов коментира случая с отнетия лиценз на застрахователната компания Олимпик и необходимостта над 200 хил. души да платят отново задължителната застраховка Гражданска отговорност.


В профила си във Фейсбук Атанасов заяви, че компанията е регистрирана в Кипър, но "скритите собственици са хората на Бул инс". Той прави паралел и с охранителната фирма Аркус, която стана популярна около задържането на Митьо Очите:


    "Вчера Борисов между другото каза по повод измамата Олимпик, че хората трябва да внимават, когато си избират застраховател.


    А бе, наглец!


    Ти /държавата/ си въвел ЗАДЪЛЖИТЕЛНА застраховка "Гражданска отговорност". Който кара без застраховка, го грози репресия от Органите. Пуснал си на пазара определени компании със законовото съдействие на държавата да събират пари за определени рискове. Народът, изпълнявайки закона, си плаща. И сега им казваш: платете пак! При условие, че всички в държавата са знаели, че компанията е регистрирана в Кипър, но скритите собственици са хората на Бул инс! Което още повече означава, че измамата е известна на служби, КФН, М–во на финансите и т.н. И... тишина. Това като с охранителната фирма на Митьо Очите. Тя има лиценз от МВР за охранителна дейност макар всички да знаят, че е собственост на осъден за наркотрафик.


    И сега 250 хил. измамени. От кого?! Защото очевидно тази измама е осъществена с мълчаливото съгласие на Държавата на Борисов.


    В една парламентарна република това би трябвало да приключи със СПЕЦИАЛЕН ЗАКОН за обезщетяване на увредените от бездействието на държавата и задължителна ОСТАВКА на министъра на финансите!!!"



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Седем месеца! 30.06.2019 14:08

    едем месеца! От датата 2 февруари т.г., когато детето на министър Ивайло Московски умря при „инцидент“ /ах, каква удобна думичка!/ с моторна шейна, управлявана от министър Московски. СЕДЕМ МЕСЕЦА!!! ПРОКУРАТУРА, „САРАФОВСКО“ СЛЕДСТВИЕ И ДЕ, КОЙТО СЕ СЕТИТЕ, МЪЛЧАТ И СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ПРИКРИЯТ ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО! Та, Цацарова компания, кой уби детето на министър Московски!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

риби

Доста енергичен работен ден

Доста енергичен работен ден, а вечерта множество срещи