На съвсем малко места в София човек може да опита мача – най-добрия чай в света, който е японски, а на още по-малко при сервирането да му я направят със специална четка, както става в Maison’s

Свързани новини

06.03.2023 15:54

ДА! Мача с четка правят в Maison’s. И не само

Видян 1275 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


На съвсем малко места в София човек може да опита мача – най-добрия чай в света, който е японски, а на още по-малко при сервирането да му я направят пред него със специална четка, както става в Maison’s. Това, че заведението е в Студентския град, на главната му парти-улица, не значи, че трябва да бъде подценявано. Нито пък, като пътят му тръгва от кв. Славейков в Бургас. И причината за оценката не е само мачата, продавана на цена около обичайната за обикновен чай в пакетче в другите заведения от същата категория.


Рестобарът предлага повечето неща, които бихте могли да си помислите да поръчате – освен хапване и пиене, дори и наргиле. Специално оценихме и десертите – в нашия случай палачинки с крема, боривинки, сладолед и бадеми – доста добра комбинация. За любителите на спорта големите екрани са гаранция, че няма начин да пропуснат дори момент от завързаните мачове в нашето, английското и другите важни първенства, които вървят в момента. Изобщо, съседното заведение Конте, има много какво да научи от комшиите в  Maison’s.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

лъв