InterContinental Sofia откри новия си ресторант ADOR.

Свързани новини

28.02.2023 12:10

Да! Ресторант ADOR на жълтите павета - хитът на София

Видян 1405 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


InterContinental Sofia откри новия си ресторант ADOR. Изисканото заведение е едно от най-вълнуващите допълнения към процъфтяващата кулинарна сцена на столицата, добавяйки ексклузивно преживяване чрез своята изключителна авторска кухня, уникален интериорен дизайн и петзвездно ниво на обслужване. ВИЖ СНИМКИ ТУК!


Независимо дали говорим за бизнес обяд или романтична вечеря -  най-новото гастрономическо пространство на София е задължителна спирка за всеки ценител на класата и приятната атмосфера. Вдъхновен от емблематичното си местоположение, ресторант ADOR се превръща в мястото, което всеки иска да посети и вече вдъхновява новите срещи и неповторими усещания.


Менюто на ADOR улавя най-доброто от местната и европейска кухня, като представя уникална комбинация от вкус, качество и аромат. Независимо дали става въпрос за Black Angus от Австралия или Wagyu Beef от Япония, гостите на ADOR ще могат да опитат уникален опушен вкус от барбекю на дървени въглища - Josper. Ако не си падате по стековете, менюто на ресторанта е изключително разнообразно и готово да задоволи сетивата на всеки.


В него ще откриете невероятна комбинация от любимите на всички класически ястия, приготвени по иновативен и оригинален начин, включително риба и морски дарове на Josper, вегетариански изкушения и елегантни десерти. Всяко ястие е приготвено като истински шедьовър, който отвежда гостите на съвременно кулинарно пътешествие. Ресторант ADOR може да задоволи и най-взискателния вкус със своите невероятни авторски коктейли и богата винена листа.


Новото пространството на София пресъздава петзвездната атмосфера на хотел InterContinental, която отлично се интерпретира в цялостната визия на ADOR чрез много уют, удобство, комфорт, гостоприемство и, разбира се, присъщата за него елегантност. Освен на уникалните кулинарни изживявания,  клиентите на ресторанта могат да се на сладят още на изискана музика на живо, както и на тематични и ексклузивни събития. Ресторантът разполага също с пространство за частни събития, ВИП зала, бар и две нива в основната зала.


ADOR работи за закуска, обяд и вечеря от 06:30 ч. до 01:00 ч. Новото гастрономическо изкушение се намира в сърцето на столицата и предлага уникална гледка към храм-паметника "Св. Александър Невски".


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

риби