На 10 юли,  неделя, също в 22:00 часа пък е премиерата на новия  филм на една от най-харизматичните водещи на историческия канал – Проф. Бетани Хюз – „Гласовете на мъртвите“

Свързани новини

24.06.2022 11:22

Египет, Помпей, Петра и още съкровища по Viasat History

Видян 3257 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Юли е месец на исторически евъргрийн теми по Viasat History.  Още на 1 юли, петък, в 22:00 часа дебютира поредицата в три части „Кръстоносните походи“.  Кървави и брутални, кръстоносните походи е трябвало да бъдат религиозни войни, които да сложат край на всички други... но не са успели, а в днешно време историята им е станала жертва на политиката и религиозния фанатизъм и нито мюсюлманският, нито западният свят не разбират истината.


 


Този сериал има за цел да хвърли нова светлина върху тези легендарни войни и да анализира отново романтизираната, идеализирана история, за да разбере какво наистина се е случило преди осем века, чрез детайлна археологическа работа и щателно разглеждане наново на древни обекти и отдавна отхвърлени свидетелства на очевидци.


 


На 10 юли,  неделя, също в 22:00 часа пък е премиерата на новия  филм на една от най-харизматичните водещи на историческия канал – Проф. Бетани Хюз – „Гласовете на мъртвите“. В трите части на поредицата екипът на Проф. Хюз разкрива тайните на Тутанкамон и реконструира самоличността и съдбата на пет жертви на вулкана Везувий. Професор Бетани Хюз провежда криминалистично разследване на някои от най-отдавнашните мистерии на древния свят и ни изправя лице в лице с необикновените хора от миналото, които открива по време на разследването.


 


Проф. Хюз използва най-новите доказателства и авангардни научни методи, за да създаде портрети отблизо на тези забравени души, и докато изследва епични и понякога експлозивни моменти от историята, дори открива звука на изгубените им гласове. В този сериал екипът на Бетани разкрива тайните на Тутанкамон и реконструира самоличността и съдбата на пет жертви на вулкана Везувий - едно от най-тежките природни бедствия в историята - до и след опустошителното му изригване. От понеделник, 18 юли, в 21:00 часа пък предстои новият сезон на „Разшифровани съкровища“, с който ще посетим Петра, Стоунхендж, Египет и още.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

риби